Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Άλλαξε το επίθετό της η κόρη της Καρολάιν, Λυδία

Άλλαξε το επίθετό της η κόρη της Καρολάιν, Λυδία

Για την μικρή Λυδία, κόρη της δολοφονηθείσας Καρολάιν Κράουτς, ολοκληρώθηκαν χθες μετά από ένα χρόνο οι διαδικασίες, και υπήρξε και νομική αλλαγή στο επίθετό της.

Αυτό ανέφερε στα gegonota.news ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς κ. Θανάσης Χαρμάνης.


Η μικρή άλλαξε το επίθετο Αναγνωστοπούλου με εκείνο τη μητέρας της και όπως είναι γνωστό το παιδί ζει και μεγαλώνει μόνιμα στις Φιλιππίνες.


«Μια διαδικασία τελείωσε και ηταν σαφές ότι το παιδί θα άλλαζε το επίθετό του», τόνισε ο κ. Χαρμάνης .

Ήταν πάντα πρόθεση να αλλάξει το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της Καρολαϊν και είχε γίνει καθαρό ότι την είχε δολοφονήσει.


Οι γονείς της Καρολάιν ήθελαν όχι μόνο η εγγονή τους να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα, αλλά να αλλάξει και επίθετο για να μην τη συνδέει το παραμικρό με τον πατέρα της, που καταδικάστηκε για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.


Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στραγγάλισε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς μπροστά στα μάτια της κόρης τους και επί έξι εβδομάδες ξεγελούσε την Αστυνομία και την οικογένεια της κοπέλας, ισχυριζόμενος ότι διαρρήκτες είχαν εισβάλει και σκότωσαν όχι μόνο την Καρολάιν, αλλά και τον σκύλο τους, πριν διαφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365