Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Οι απορίες του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς

Οι απορίες του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς 

Με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ο Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς εκφράζει τις απορίες του για την αναγραφή των στοιχείων του ποδοσφαιριστή Άγγελου Τουλγαρίδη στο φύλλο αγώνα σε παιχνίδι που δεν αγωνιζόταν και την περαιτέρω τιμωρία του.


Δείτε την ανάρτηση:

«Μετά και την πληροφόρηση που είχαμε Παρασκευή βράδυ,σαν μια έκπληξη προς το σωματείο μας, πληροφορηθήκαμε την τιμωρία ενός ποδοσφαιριστή μας με δύο επιπλέον αγωνιστικές, βάση όπως αναφέρουν το φύλλο αγώνα.

Βάση ενός φύλλου αγώνα του οποίου αναφέρεται μέσα ο ποδοσφαιριστής μας ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ο οποίος αναφέρει έβρισε τον διαιτητή του αγώνα,και μάλιστα αναφέρεται κιόλας ο αριθμός δελτίου του ποδοσφαιριστή μας.


Αναφέρεται  μάλιστα ο αριθμός δελτίου και το όνομα του ποδοσφαιριστή μας ο οποίος ήταν εκτός αποστολής εκτίοντας ποινή 4 αγωνιστικών.  


Και αναρωτιόμαστε σαν σωματείο, πως είναι δυνατόν να αναφέρεται το ΟΝΟΜΑ και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ του ποδοσφαιριστή μας, όταν αυτός ήταν εκτός αποστολής και το δελτίο του επίσης εκτός της δήλωσης των δελτίων;


ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365