Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Με αγώνες του πρωταθλημάτος της Α’(25η προτελευταία) Κατηγορίας και του μεγάλου τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, επιστρέφει η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Πέλλας το Σαββατοκύριακο. Με αναμετρήσεις στις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιάφερον, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι της αγωνιστικής που διεξάγεται στην Καλή, όπου θα κριθεί η πρώτη θέση και θα γίνει κατά μεγάλο ποσοστό γνωστή η ομάδα που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 13 Απριλίου 2024


Σάββατο 20 Απριλίου

16.30

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης - Άρης Νησίου


Κυριακή 21 Απριλίου

17.00

ΠΑΟΚ Δαμιανού - Δόξα Μεγαπλατάνου 

Άρης Παλαιφύτου - Μ. Αλέξανδρος Όρμας 

Άρης Αμπελειών - Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας

Νίκη Καλής - ΝΠΣ Σκύδρας

Άρης Πρ. Ηλία - ΑΣ Πρόμαχοι

ΠΑΟΚ Δυτικού - Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς 

5 σχόλια:

  1. Πάμε δυνατά Νικάρα Καλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να λέτε, χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για όλα τα ματς, εκτός το παιχνίδι των Αμπελιών όπου καίγονται τα Μεγαλεξανδρακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά τα πους πους και μους μους, Ν. Πέλλα και Φίλιππος του χρόνου στην Β.
    Καλή δύναμη στα παιδιά από το Ζάλογγο ( της περιφέρειας των Γιαννιτσών). Θα θυμούνται για τα καλά την 21η Απρίλη του '24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη φας έχουμε γλάρο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365