Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ποιες είναι οι πρώτες πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ - Ξεκινούν σήμερα

Ξεκινούν σήμερα

Το απόγευμα σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων των ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το απόγευμα ξεκινούν οι καταθέσεις στους λογαριασμούς των δικαιούχων των ενισχύσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ.


Υπενθυμίζεται επιπλέον ότι υπήρχαν 16.500 δεσμευμένοι ΑΦΜ, εκ των οποίων οι 10.500 είναι από την Κρήτη.


Ελέγχθηκαν μέχρι τώρα 7.700 περίπου, με τους 6.900 να πάνε για πληρωμή τώρα, ενώ οι υπόλοιποι περίπου 800 πάνε στη δικαιοσύνη.


Για τους υπόλοιπους Αριθμούς Φορολογικού Μητρώου που έμειναν από τους 16.500, συνεχίζεται ο έλεγχος τους και το ξεκαθάρισμα μέρα μέρα, βήμα-βήμα.


Εντός της ημέρας αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.


Σε δήλωσή του στο neakriti.gr o ΥΠΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει:


«Δεσμεύτηκα από την πρώτη στιγμή και γίνεται πράξη. Επίσης ελέγξαμε από το 2014 ξεχασμένα, δεσμευμένα ΑΦΜ και αφού ελέγχθηκαν ένα-ένα ενεργοποιούνται άμεσα άλλα 6.500 χιλιάδες ΑΦΜ.


Θα συνεχιστεί ο έλεγχος χρόνο-χρόνο μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα. Νοικοκύρεμα, διαφάνεια και αξιοπιστία του Οργανισμού».


Όπως γνωστοποίησε χθες με ανάρτηση του στο facebook o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τη Μεγάλη Δευτέρα θα καταβάλλει ο ΟΠΕΚΕΠΕ το ποσό των 700 εκατ. ευρώ για συνδεδεμένες ενισχύσεις, Οικολογικά Σχήματα και παλιές υποχρεώσεις βασικής από το 2014 και μετά στους δικαιούχους. Έτσι υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας στις συναντήσεις με τους αγρότες στις αρχές Μαρτίου συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365