Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Σχολεία: Πότε κλείνουν για Πάσχα, Ευρωεκλογές και καλοκαίρι

Πότε κλείνουν για Πάσχα, Ευρωεκλογές και καλοκαίρι

Η σχολική χρονιά 2023-2024 σιγα σιγά ολοκληρώνεται με τους μαθητές στα σχολεία να αρχίζουν να μετράνε τις μέρες για το κλείσιμο για τις διακοπές του Πάσχα. Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.

Οι μαθητές μετά την ανάπαυλα των δύο απανωτών τριημέρων που τους χάρισε απλόχερα η φετινή χρονιά καθώς τόσο την Καθαρά Δευτέρα όσο και την 25η Μαρτίου πλέον ετοιμάζονται για τις πασχαλινές διακοπές που θα τους χαρίσουν 16 μέρες ανάπαυλας και ξεκούρασης.


Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα 2024

Το Πάσχα πέφτει φέτος στις 5 Μαίου και τα σχολεία αναμένεται να κλείσουν παραδοσιακά την Παρασκευή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή η τελευταία μέρα μαθημάτων θα είναι η 26η Απριλίου ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στα θρανία στις 13 Μαίου. 


Οι Ευρωεκλογές κλείνουν τα σχολεία για 2 μέρες 

Με αφορμή τις Ευρωεκλογές 2024 που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 και την Δευτέρα 10 Ιουνίου.


Πότε ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Οι μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών θα ολοκληρώσουν τα μαθήματα της φετινής χρονιάς την Παρασκευή 14 Ιουνίου.


Για τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνάσια και Λύκεια) τα μαθήματα θα έχουν ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα για να ξεκινήσουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις αλλά και οι Πανελλήνιες 2024. Στο πλαίσιο αυτό τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν για τα Γυμνάσια, την Τετάρτη 29 Μαϊου και για τα Λύκεια, την Παρασκευή 17 Μαϊου.


Οι ενδοσχολικές εξετάσεις για την πρώτη και τη δευτέρα Λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου. Οι απολυτήριες εξετάσεις της Γ λυκείου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαϊου για να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες 2024. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365