Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επεισοδιακή σχολική εκδρομή - Πλακώθηκαν και του έσπασε το δόντι για μια...χελώνα

Πλακώθηκαν και του έσπασε το δόντι για μια...χελώνα

Άναψαν τα αίματα σε σχολική εκδρομή Δημοτικού με δυο μαθητές να πλακώνονται στο ξύλο και ο ένας να καταλήγει....στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Οι μαθητές Δημοτικού της Λαμίας πια΄στηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο πάρκο της πόλης.


Για ασήμαντη αφορμή, δυο μαθητές διαφορετικών τάξεων ήρθαν στα χέρια και όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά σε δασκάλους και συμμαθητές προβληματίζουν για την βιαιότητα των παιδιών.


Πιάστηκαν στα χέρια για μια...χελώνα

Τα δύο παιδιά, που ανήκουν σε διαφορετικές τάξεις, είχαν διαφωνία για τη διάσωση μιας μικρής χελώνας που είχαν εντοπίσει στο πάρκο. Η κόντρα εξελίχθηκε σε ξύλο, με αποτέλεσμα ο ένας μαθητής να υποστεί τραυματισμό και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας με σπασμένο δόντι αναφέρει το lamiareport.gr.


Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Αστυνομία από τα Επείγοντα, ενώ ο πατέρας του τραυματισμένου παιδιού υπέβαλε ένσταση κατά άγνωστου δράστη. Η Αστυνομία της Λαμίας διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ έχουν ήδη ανακριθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι. Επιπλέον, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του τραυματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365