Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας

Με αγώνες του πρωταθλημάτος της Α’(24η) Κατηγορίας και των δύο ημιτελικών του κυπέλλου, επιστρέφει η αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Πέλλας το Σαββατοκύριακο. Με αναμετρήσεις στις οποίες υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά κυρίως την ουρά της βαθμολογίας, ενώ τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για τα ματς του κυπέλλου που είναι νοκ άουτ, με τους νικητές να περνάνε στον μεγάλο τελικό.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:


Σάββατο 13/04/2024

16.30

Εθνικός Γιαννιτσών - Άρης Νησίου

17.00

Δόξα Μεγαπλατάνου - Φίλιππος Γιαννιτσών

Μ. Αλέξανδρος Όρμας - ΠΑΟΚ Δαμιανού

Άρης Αμπελειών - Άρης Παλαιφύτου 


Κυριακή 14 Απριλίου 2024

16.30

Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης - Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου

17.00

ΝΠΣ Σκύδρας - Άρης Πρ. Ηλία

Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς - Νίκη Καλής

Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας - ΠΑΟΚ Δυτικού


4 σχόλια:

  1. Βόρειε ανεμε,επέστρεψε η έστω τηλέφωνα.!περιμένω τα σχόλια σου για την α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά σιγά φθάνουμε στην Δύση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας και φυσικά του κυπέλλου.
    Το κύπελλο είναι πάντα κύπελλο. Σίγουρα και υπάρχουν τα φαβορί, αλλά και οι αδύναμοι η μάλλον τα μικρά φαβορί έχουν το δικαίωμα της πρόκρισης για τον τελικό.
    Ίσως όλοι να περιμένουν στον τελικό Εθνικος- Κρύα Βρύση αλλά αν βρεθεί και κάποιο αουτσάιντερ......... ίσως γίνουμε Αγγλία.
    Στα παιχνίδια της Α το Σάββατο, ξεχωρίζει το Μεγαπλατανος- Φίλιππος. Ο νικητής του χρόνου ξαναπαίζει Α. Στην Ορμα και Αμπελειες, φαβορί οι γηπεδούχοι.
    Την Κυριακή, Σκύδρα και Καλή αναμένεται να κατακτήσουν τις νίκες, ενώ η Ν. Πέλλα θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες. Το Δυτικό παίζει για την 4η θέση που βλέπει Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε άρθρο με υπογραφή β.ανεμος μια φορά τ βδομάδα!μπράβο κ μόνο για την ενασχόληση σου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

      Διαγραφή
  3. 11,04 και λοιποί, σας ανακοινώνω ότι ο Βόρειος Άνεμος έγινε μετανάστης. Βρήκε καλή εργασία στο εξωτερικό και ήδη είναι εκεί από τις 31 Μαρτίου (Ντέμπρετσεν Ουγγαρίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365