Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Ο απόηχος του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Ο απόηχος του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Ο τελικός του κυπέλλου πέρασε στην ιστορία με μεγάλο και άξιο νικητή τον Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης και άξιο φιναλίστ τον Άρη Νησίου.

Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι η κούπα θα καταλήξει στα χέρια και μετέπειτα στην τροπαιοθήκη του Πρίγκηπα του Κάμπου, που σαφώς διαθέτει καλύτερο υλικό από τον έταιρο φιναλίστ, αλλά και είναι ομάδα που δουλεύει από την αρχή της σεζόν με στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο, για το καλό του ποδοσφαίρου της Πέλλας.

Η κατάκτηση του ντάμπλ μπορεί να σημαίνει πολλά για τον Απόλλωνα, αλλά μπορεί και τίποτα αν δεν επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος, με την διοίκηση του Κώστα Βλάχου να ασχολείται με την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο.

Από την άλλη ο Άρης Νησίου που δημιουργεί παράδοση στον θεσμό του κυπέλλου με τέσσερις σερί παρουσίες αλλά καμμιά κατάκτηση, είναι σίγουρα απογοητευμένος από την ήττα, ωστόσο η συμμετοχή του στον τελικό αποτελεί τεράστια επιτυχία, ενώ η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγοι πίστευαν ότι μπορεί το τρόπαιο να γίνει κίτρινο, από την στιγμή που ο αντίπαλος υπερτερούσε σε όλους σχεδόν τους τομείς. Αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια της ομάδας που παραμένει μια παραδοσιακή και πολύ υπολογίσιμη δύναμη στην Α1 τα τελευταία χρόνια, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης του Βαγγέλη Μάινου και αν αναλογιστούμε ότι αγωνίζεται μονίμως εκτός έδρας και δεν διαθέτει γηγενείς παίκτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Η καταξίωση του συλλόγου στα μάτια των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Πέλλας, ήρθε με πολυ κόπο και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι παρόντες στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και η απώλεια του τροπαίου, δεν θα πτοήσει τους κιτρίνους.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365