Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας που άντεξαν στον χρόνο

Σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας που άντεξαν στον χρόνο

Η ΕΠΣ Πέλλας ιδρύθηκε το 1971 και από τότε διεξάγονται αγώνες πρωταθλημάτων και κυπέλλου, οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της.


Λίγες πλέον είναι οι ομάδες της ΕΠΣ Πέλλας, μόλις 10 τον αριθμό, που από την ημέρα της ίδρυσης τους δεν έχουν αναστείλει την λειτουργία τους και αυτό είναι ένα άκρως τιμητικό επίτευγμα, δείγμα της τοπικής κοινωνίας όπου εδρεύει το κάθε σωματείο, που στηρίζει την προσπάθεια και πολλά εύσημα τα περισσότερα ίσως και δικαίως, ανήκουν στους παράγοντες που κρατούν τις τύχες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με το οποιοδήποτε κόστος, σπαταλώντας χρόνο και χρήμα σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά κατάσταση της κοινωνίας μας.


Δείτε τα σωματεία που άντεξαν στον χρόνο και το έτος της ίδρυσης τους, παρακάτω:

Αναγέννηση Δωροθέας 1983

Μ. Αλέξανδρος Όρμας 1977

Ορφέας Ριζαρίου 1944

Νίκη Καλής 1954

Εθνικός Γιαννιτσών 1971

ΠΑΟΚ Δαμιανού 1978

Νίκη Αξού 1970

Μ. Αλέξανδρος Άρνισσας 1954

Άρης Αμπελειών 1974

Δόξα Μεγαπλατάνου 1977

7 σχόλια:

  1. Κάτι νέο ετοιμάζεται στα Γιαννιτσά, με παλιό περιτύλιγμα. Αυτό το έκτρωμα που λέγεται «Α.Σ.», ποτέ δεν αγαπήθηκε από τους Γιαννιτσιώτες, οπότε η μη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα, -κάτι που θεωρείται βέβαιο- δεν θα στεναχωρήσει κανέναν. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τα υπόλοιπα, λίαν συντόμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε το λυκοστομο έτος ειδρισησ 1979

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Φίλιππος Πενταπλατανου από το '79 ως σήμερα έχει συνεχή παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟ 1963 ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΨΑΛΟΣ ΤΣΑΚΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΑΛΩΡΟ ΞΙΦΙΑΝΗ ΑΛΜΩΠΟΣ ΜΑΘΕ ΛΙΓΗΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άγιος Λουκάς με έτος ίδρυσης το 1955 ανελλιπώς.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την μεγαλυτερη και πιο ιστορικη ομαδα του νομου δεν βλεπωω,χαχαχαχα!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365