Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Καταδικάστηκε ιερέας για σεξουαλικά εγκλήματα σε πάρτι με όργια

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας άνδρας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού οργίου στο σπίτι του ιερέα
Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε Πολωνός ιερέας για σεξουαλικά εγκλήματα και ναρκωτικά σε πάρτι με όργια.


Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένας άνδρας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού οργίου στο σπίτι του ιερέα. Όπως μεταδίδουν τα πολωνικά Μέσα, ο άνδρας κατέρρευσε σε πάρτι με όργια μετά από κατανάλωση υπερβολικής δόσης χαπιών για στυτική δυσλειτουργία.


Ένας άλλος που βρισκόταν στο πάρτι κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς τους απαγόρευσαν την είσοδο. Κατάφεραν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μόνο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.


Ο ιερέας, που αναφέρεται ως Τόμας Ζ, καταδικάστηκε για σεξουαλικά αδικήματα, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και παρεμπόδιση παροχής βοήθειας σε άτομο, του οποίου η ζωή βρισκόταν σε κίνδυνο. Καταδικάστηκε επίσης για σοβαρή σωματική βλάβη.


Στο ιερέα επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.820 δολάρια ως αποζημίωση στο άνδρα ενώ καλείται να πληρώσει και χιλιάδες ζλότι σε ένα ταμείο που έχει δημιουργηθεί για βοήθεια θυμάτων εγκληματικών πράξεων. Η δίκη, λόγω της φύσης της υπόθεσης, έγινε κεκλεισμένων των θυρών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το πολωνικό πρακτορείο ο ιερέας δεν θα ασκήσει έφεση.


Η Επισκοπή του Σοσνόβιεκ έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων από τότε που ήρθαν στο φως πέρσι αναφορές για πάρτι με όργια στην πόλη Νταμπρόβα Γκόρνιτσα. Ο επίσκοπος της εμπλεκόμενης επισκοπής παραιτήθηκε πέρυσι, όπως είχε ανακοινώσει τότε το Βατικανό, χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο της παραίτησής του. Ο Τόμας Ζ απομακρύνθηκε από την εκκλησία πέρυσι, μετά τα δημοσιεύματα για το φερόμενο πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365