Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ σήμερα οι συντάξεις Μαΐου

Χιλιάδες συνταξιούχοι μπορούν να σπεύσουν μετά τις 4 το απόγευμα στα ΑΤΜ για την πληρωμή στις συντάξεις Μαΐου

Από σήμερα το απόγευμα θα αρχίσουν οι πληρωμές στις συντάξεις Μαΐου.

Χιλιάδες συνταξιούχοι μπορούν να σπεύσουν μετά τις 4 το απόγευμα στα ΑΤΜ για την πληρωμή στις συντάξεις Μαΐου. Εδώ και μέρες ο ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή του έχει κάνει γνωστές τις ημερομηνίες πληρωμής και σήμερα ήρθε η μεγάλη μέρα.


Συγκεκριμένα, αν και το δελτίο Τύπου αναφέρει την 25η Απριλίου ως μέρα πληρωμής, όπως κάθε μήνα, έτσι και τώρα, τα χρήματα θα εμφανιστούν στα ΑΤΜ από σήμερα το απόγευμα.


Οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ Μισθωτών και Μη Μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:


Την 25η/4/2024,ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μη Μισθωτών [ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ] και οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1.1.2017 και έπειτα (ν.4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την 29η/4/2024,ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Κλειστές τράπεζες για πέντε μέρες

Για πέντε ημέρες θα κατεβάσουν ρολά οι τράπεζες λόγω του Πάσχα των Ορθόδοξων και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς, προκαλώντας νέα ταλαιπωρία στους καταναλωτές.


Λόγω των εορτών του Πάσχα αλλά και της μεταφοράς της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα, όσες συναλλαγές καταχωρηθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου θα πληρωθούν την επόμενη εργάσιμη που θα είναι στις 8 του ίδιου μήνα.


Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.


Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365