Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Η απάντηση του ΝΠΣ Σκύδρα στον Άρη Πρ. Ηλία

Η απάντηση του ΝΠΣ Σκύδρα στον Άρη Πρ. Ηλία 

Άμεση απάντηση του ΝΠΣ Σκύδρας στην ανακοίνωση του Άρη Πρ. Ηλία, καθώς αρνούνται τα όσα ισχυρίζονται οι αντίπαλοι τους.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αφού διαβάσαμε την κωμική ανακοίνωση του Άρη Προφήτη Ηλία οφείλουμε να απαντήσουμε άμεσα και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.


Πρώτον, πρώτη φορά στα 2 χρόνια λειτουργίας μας εμφανίζεται ομάδα και διαμαρτύρεται για την φιλοξενία μας.


Δεύτερον, οι παίκτες μας εκνευρίστηκαν από έναν συγκεκριμένο παίκτη του προφήτη, γνωστό για τις αντιαθλητικές του συμπεριφορές, ο οποίος ουδέποτε τιμωρήθηκε από τον διαιτητή. Σε μια κανονική ομάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα είχε απομακρυνθεί. Να προσθέσουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δημιούργησε πρόβλημα και στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού με σκοπό να δημιουργήσει εντάσεις.


Τρίτον, οι παίκτες του προφήτη Ηλία για λόγους σκοπιμότητας διέκοπταν συνεχώς το παιχνίδι επικαλούμενοι κάποιον μυϊκό τραυματισμό. Σε συνέχεια της φάσης ως δια μαγείας τρέχανε κανονικά. Είδαμε και για πρώτη φορά στα χρονικά ποδοσφαιριστής να τραυματίζεται εκτός γηπέδου, να σηκώνεται και να πέφτει μέσα ώστε να διακοπεί το παιχνίδι που και σε αυτήν την περίπτωση διακόπηκε. 


Τέλος, το ότι είμαστε νέοι σε ηλικία δεν σημαίνει ότι θα σας αφήνουμε να αμαυρώνετε την προσπάθεια και τον ιδρώτα μας. Σε οποιαδήποτε άλλη έδρα δεν θα σας άφηναν ούτε κατά διάνοια να εισβάλλετε στα αποδυτήρια και να τραμπουκίσετε τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας. Πράξεις που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω και μας γέμισαν αηδία και ντροπή.

Άνθρωποί της διοίκησης τους κάναν αναφορά στο ότι δεν κλειδώσαμε πόρτες και δεν φράξαμε τις εισόδους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου λες και είναι πεδίο μάχης. Σιγά μην βάζαμε και φρουρούς. Άνθρωποι της διοίκησής σας μπήκαν στα αποδυτήρια με "φιλάθλους" και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές μας. 

Υ.Γ. Να τιμάτε τα παντελόνια σας, άλλα λέγατε στα αποδυτήρια.

8 σχόλια:

  1. Ντροπή για την Σκυδρα
    η όλη εικόνα της ομάδας δεν αρμόζει σε πρωταθλήτρια ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι και πρωταθλήτρια ρε φίλε μην βιάζεσαι
      Θα το δούμε την επόμενη εβδομάδα

      Διαγραφή
  2. Καθυστερησεις με σκοπιμότητα ... συνηθες στο ερασιτεχνικο και οχι μονο.
    Ανουσια ανακοινωση της Σκυδρας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά εκεί στην διοίκηση του ΝΠΣ αντί να τραβήξετε κάνα αυτί κάποιων ποδοσφαιριστων,τόσο για την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι και άλλο τόσο για την αγωνιστική τους καθίζηση τον τελευταίο καιρό, ασχολείστε με τους αντίπαλους,αυτό μπορούσανε αυτό κάνανε, με τέτοια εικόνα δυστυχώς δεν βγαίνει διπλό την άλλη εβδομάδα, καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά καλησπέρα ήμουν στο παιχνίδι είμαι ένας ουδέτερος φίλαθλος πολύ μέτριο ματς από την Σκύδρα ο Προφητης δεν υπήρχε στο γήπεδο αλλά της ευκαιρίες που του δόθηκαν της έκανε γκολ, πίστευα ότι η μεγάλη παίχτες δεν αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο αλλά περνούν την ομάδα στην πλάτη τους. Και αναφερόμε στον κύριο κυζιριδη Μαλον έχασε την ψυχραιμία του μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όσο για την διαιτησία του κύριο τρυψιανη εχασε τον αγώνα από το πρώτο λεπτο, καλό θα είναι να μν γινοντε αυτά ερασιτέχνες ηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς είναι αρνητική η εικόνα για τη Σκυδρα που θέλει να το παίξει και νέος Σύλλογος.Πρώτα το ήθος και μετά το αποτέλεσμα . Το ποδόσφαιρο άλλαξε..Δυστυχώς μείνατε σε παλιές ξεπερασμένες εποχές και φίλοσοφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπαμε του χρόνου εχειΑ1 ,θα στρώσει χαρακτήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαμε να λέγαμε κ να χουμε να πούμε κύριε αβγολεμονε! Ελάτε τρ κούτσα κούτσα κ οι δύο σας στην καλή! Να φοβάστε δαγκώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365