Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

“Θα σου γαμ… τη μανούλα” – Πώς ξεκίνησε το ξύλο στη Βουλή μεταξύ Φλώρου και Γραμμένου

Πώς ξεκίνησε το ξύλο στη Βουλή μεταξύ Φλώρου και Γραμμένου

Επίθεση με μπουνιά από τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο δέχθηκε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος.


Τo περιστατικό έλαβε χώρα την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.


Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (άνηκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δια του Κωνσταντίνου Χήτα, αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.


Βουλή: Ο διάλογος μεταξύ των δυο βουλευτών

Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι

Φλώρος: Άντε

Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@


Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω.


Τους δύο άνδρες χώρισε άμεσα η φρουρά της Βουλής που παρενέβη και επανέφερε την τάξη.


Πηγή: parapolitika.gr

3 σχόλια:

  1. χαμηλό επίπεδο διανόησης.Προφανώς γαλουχήθηκαν με ανδρισμό..γενναιότητα και παληκαριά.Κάποιος έπρεπε να τους πει ότι αυτα πέθαναν.
    Ζούμε στην εποχή του διαλόγου, της ισότητας και της ελεύθερης γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλλιώς Κασελλακιος εποχή θα έλεγες καλυτερα

      Διαγραφή
    2. Είναι ανδρισμός να βρίζεις με το χυδαιότερο τρόπο που υπάρχει τη μητέρα κάποιου, γνωρίζοντας μάλιστα (ή όπως αποδείχτηκε νομίζοντας) ότι έχεις την κάλυψη της βουλευτικής ιδιότητας και του ίδιου του χώρου της Βουλής;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365