Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/4 Κριός 

Μην πιστεύεις πως έχασες την ευκαιρία! Κάνεις κακό στον εαυτό σου πιστεύοντας πως οι ενέργειες που σκέφτεσαι να κάνεις, έπρεπε να τις είχες κάνει καιρό πριν.
Οι τρέχουσες συνθήκες είναι πιο υποστηρικτικές από ό,τι προηγουμένως γι’ αυτό τώρα μπορείς να προχωρήσεις αφού έχεις ήδη σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά. Άρχισε λοιπόν να αντικαθιστάς τις σκέψεις… με πράξεις.

ζώδια σήμερα ταύρος

Όταν βλέπεις μια απροσδόκητα ευχάριστη εξέλιξη, πιστεύεις πως αόρατες κοσμικές δυνάμεις εργάζονται για λογαριασμό σου. Όμως το σύμπαν λειτουργεί δίκαια και δίνει τα εύσημα εκεί που πρέπει. Επιβραβεύει τις προσπάθειες που έχουν εντυπωσιακά θετικό αντίκτυπο.
Η άφιξη του Ήλιου στο ζώδιό σου, σου υπενθυμίζει τη δύναμη που έχεις στη διάθεσή σου και τις ανταμοιβές που μπορούν να γίνουν δικές σου.

ζώδια σήμερα 19/04 Παρασκευή δίδυμοι

Θα προβάλεις μια αίσθηση ανωτερότητας, επειδή κάνεις κάτι να φαίνεται εύκολο! Όμως αυτό που κάνεις, καθησυχάζει τους άλλους για ένα καλύτερο από το μέσο όρο αποτέλεσμα, με τις προσπάθειές τους. Καλά κάνεις και είσαι ταπεινόφρων – άλλωστε η ταπεινοφροσύνη είναι μια αξιαγάπητη ιδιότητα! Όμως σου αξίζει ν’ απολαύσεις επιτέλους την αναγνώριση.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Κάτι στον κόσμο σου μπορεί να έχει ευδοκιμήσει, χωρίς να έχεις καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Τώρα όμως που οι «ρίζες» έχουν φυτρώσει κι έχουν γίνει πιο δυνατές, μπορείς να βοηθήσεις οτιδήποτε είναι αυτό, ν’ αναπτυχθεί – και ν’ ανθίσει. Βρίσκεσαι στο αρχικό στάδιο μιας διαδικασίας, που θα είναι πολύ ικανοποιητική.

ζώδια σήμερα λέων

Όπως είναι λογικό, πιστεύεις πως κάτι σημαντικό χρειάζεται όλη την προσοχή και τη σκέψη σου. Πολλοί έχουν βρεθεί σε καταστάσεις όπου άφησαν στην άκρη τις υπερβολικές αναλύσεις κι έκαναν ένα βήμα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πιθανότατα είσαι σχεδόν έτοιμη να πάρεις την απόφασή σου. Έτσι, θεώρησε πως είναι αρκετή για να κάνεις αυτό το βήμα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Αν και πιθανότατα δεν υπάρχει τίποτα «λάθος» στον τρόπο που λειτουργείς, δοκίμασε λιγότερο «περπατημένα» μονοπάτια. Αν οι διαφορετικές προσεγγίσεις έχουν λειτουργήσει για άλλους, τότε σίγουρα είναι σοφές κι επιτυχημένες επιλογές και για σένα. Μέχρι τις 20 Μαΐου, ο Ήλιος σε προτρέπει να σκεφτείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να ανοίξεις το μυαλό σου σε μερικές νέες δυνατότητες.

ζώδια σήμερα 19/04 Παρασκευή ζυγός

Το να σκέφτεσαι συνεχώς ένα θέμα είναι καλό, αν δεν σε ενοχλεί να επαναλαμβάνεται συνεχώς στο μυαλό σου. Ωστόσο, η διαίσθησή σου θα αναρωτηθεί γιατί το κάνεις. Μπορεί μάλιστα να σε παροτρύνει να εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτό που προσπαθεί να σου πει! Γνωρίζεις πως κάποια στιγμή θα αυξήσεις έτσι κι αλλιώς την ένταση του ήχου. Γιατί λοιπόν να μην το κάνεις τώρα; Η εσωτερική σου φωνή κρατάει το κλειδί για να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα και να σταματήσεις να το σκέφτεσαι.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Όπως είναι λογικό, το τελευταίο πράγμα που επιθυμείς, είναι οι περιορισμοί ή η αναγκαιότητα ορίων. Δεδομένης της αίσθησης του επείγοντος που πιστεύεις ότι ισχύει για κάτι, ίσως πιστεύεις πως μπορείς να αγνοήσεις τους περιορισμούς και τα όρια. Το μόνο όμως που θα πετύχεις… είναι αυξημένα επίπεδα άγχους. Προσπάθησε να κάνεις λίγο υπομονή. Είναι πραγματικά η λιγότερο ενοχλητική επιλογή σου!

ζώδια σήμερα τοξότης

Ένα παλιό ρητό λέει, πως δεν κοιτάς τον γάιδαρο στα δόντια όταν στον χαρίζουν. Αυτό το ρητό υπονοεί πως δεν είναι συνετό να αμφισβητείς κάτι που σου δίνεται σαν χειρονομία καλής θέλησης. Ωστόσο, όταν λαμβάνεις κάτι απροσδόκητα, συνήθως το κοιτάς με καχυποψία – όπως όλοι μας. Το σύμπαν σου χαρίζει ένα δώρο τώρα. Προσπάθησε λοιπόν να μην το δεις με καχυποψία ή απαισιοδοξία!

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν κάποιος είναι η αιτία ενός προβλήματος, μια συζήτηση μαζί του θα σου επιβεβαιώσει πως έχει αρνητικές συνέπειες και για εκείνον. Αν οι συνθήκες που επικρατούν αποτελούν πηγή διαμάχης, θα ανακαλύψεις πως δεν είσαι η μόνη που θέλεις να τις αλλάξεις. Εκεί που πίστευες πως η βελτίωση της κατάστασης θα επέλθει μόνο από τις δικές σου προσπάθειες, θα ανακαλύψεις πως κάποιος είναι πρόθυμος να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου.

ζώδια σήμερα 19/04 Παρασκευή υδροχόος

Κάποιος πρέπει να ξέρει τι νιώθεις για ένα κοινό θέμα. Ωστόσο, η αβεβαιότητα σχετικά με το πώς θα το πεις, φαίνεται να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιό σου. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι υπερβολικά αυτό που θέλεις να πεις. Μπορεί να υποτιμάς την προθυμία κάποιου να σε ακούσει.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ακόμα κι αν αγνοείς πως σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι, ίσως πειστείς πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος. Ωστόσο ο εγκέφαλός σου γνωρίζει … πότε μια συνεχής διαδικασία σκέψης οδηγεί σε άγχος ή αμυντικότητα. Ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη μιας συγκεκριμένης κατάστασης, θα σου εξασφαλίσει πως δεν θα οδηγηθείς σε αγχωτικά εδάφη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365