Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Με την συμπαράσταση των βετεράνων επανέρχεται ο Εδεσσαϊκός

Με την συμπαράσταση των βετεράνων επανέρχεται ο Εδεσσαϊκός
Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούστηκαν πολλά για τον Εδεσσαϊκό και για την επαναφορά του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΕΠΣ Πέλλας, περί συγχώνευσης με σωματείο της Α1 του Δήμου Έδεσσας, ακούγονται και τώρα φήμες ότι η ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αλλά η αλήθεια αυτή την στιγμή είναι ότι η ομάδα έχει διοίκηση και την βοήθεια από 35 βετεράνους παίκτες, των πρασίνων, να είναι έτοιμοι να σπρώξουν τους τριαινοφόρους, ενώ στόχος είναι να συμμετέχει η ομάδα στην Α’ Κατηγορία, βασιζόμενοι στα δικά της παιδιά από τις Ακαδημίες του συλλόγου και σε βάθος χρόνου αν και όταν ωριμάσουν οι συνθήκες η ομάδα να χτυπήσει τις πόρτες των Εθνικών Κατηγοριών.

Αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια των βετεράνων για την επαναδραστηριοποίηση της ομάδας των καταρρακτών και την υγειή αυτή προσπάθεια, θα είναι σίγουρα οι φίλοι του Εδεσσαϊκού, ενώ το ενδιαφέρον προς αυτήν την κατεύθυνση ειναι ευπρόσδεκτο από όποιον νιώθει Εδεσσαικός !!

Πάντως η σημερινή διοίκηση είναι αρνητική κατηγορηματικά στο θέμα της συγχώνευσης με άλλο σωματείο και τονίζει ότι η μεγάλη ιστορία του Εδεσσαϊκού δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, που ούτε καν πρέπει να συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια.

Για νεώτερες εξελίξεις θα ενημερώνεστε από το Aridaia365.gr

15 σχόλια:

  1. Το υγιές παντού είναι νέα παιδιά και όχι μισθοφόροι.Πλέον όταν θα βλέπεις μισθοφόρους δεν θα είναι κάτι που πρέπει να χαίρεσαι .Το ποδόσφαιρο άλλαξε. Εμείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς ο Εδεσσαικος όσο παει και βυθίζεται.Περυσι γράφτηκε η πιο μαύρη σελιδα της ομάδας που δεν κατέβηκε ούτε στο τοπικό. Με την σημερινη διοίκηση ο Εδεσσαικος δεν θα έχει ούτε μισό φίλο-φιλαθλο πάρα μόνο τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας .Κύριοι ο Εδεσσαικος δεν είναι μαγαζί κανενός. Αυτός που έχει όραμα πλάνο και το κυριότερο χρήματα να την πάρει από το χέρι και να την ανεβάσει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες είναι αυτός που πρέπει να του παραχωρησουν τα κλειδιά του συλλόγου χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέλος οπαδών WATER BOYS CLUB EDESSAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και από εδώ και πέρα θα ζήσουν με......... γαλες στιγμές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταλαβα....αλλη μια χρονια χαμενη για τον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο πιο χαμηλά Εδεσσαϊκέ μου..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλά η δουλειά με τον Άρη Νησίου χάλασε στο όνομα που θα είχε η ομάδα. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παλέμαχοι που δεν θέλουν να γίνει συγχώνευση ομάδα να βάλουν από 2000 χιλιάρικα να ανέβει η ομάδα..

      Διαγραφή
  8. Γιατί πατάνε στο γήπεδο θα βάλουν και 2000!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοί που έφεραν τον Εδεσσαικο στην ανυπαρξία, θέλουν να τον σώσουν.Να τον ξανασώσουν δηλαδή!!!Γιατι χρόνο παρά χρόνο τον σώζουν!!!!Μερικοί δεν ξέρουμε και τι δουλειά κάνουν!!!!Προφανώς η διάδοχη κατάσταση θα τους πετούσε έξω με τις κλωτσιές, για αυτό και οι ανακοινώσεις!!!!Ο Εδεσσαικος θέλει λεφτά και ανθρώπους σοβαρούς με πλάνο και σχέδιο,όχι γραφικές καρικατούρες του '80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να μας πουν τους βετεράνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν προσπαθεί να ασχοληθεί ένας σοβαρός άνθρωπος γενικότερα μα τα αθλητικά δρώμενα αυτής της "καταραμένης" πόλης, αμέσως θα πέσουν να τον φάνε.. Με ξένα λεφτά Βασιλιάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365