Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ανακοίνωση του Άρη Πρ. Ηλία κατά τις διαιτησίας και της φιλοξενίας του ΝΠΣ Σκύδρας

Ανακοίνωση

Την έντονη διαμαρτυρία του κατά της διαιτησίας, αλλά και της φιλοξενίας του ΝΠΣ Σκύδρας, εξέφρασε ο Άρης Πρ. Ηλία που κάνει λόγο για υβριστική συμπεριφορά των αντιπάλων και για επίθεση με την λήξη του αγώνα, ενώ για την διαιτησία αναφεπρει ότι και τα δύο πέναλτι που καταλογίστηκαν εις βάρος τους, ήταν ανύπαρκτα.


Δείτε την ανακοίνωση:

«Δυστυχώς ο ΝΠΣ Σκύδρας δεν ανταπέδωσε την άριστη  φιλοξενία που είχε στην έδρας μας, στον πρωτο γύρο. 

Απαράδεκτη συμπεριφορά από κάποιους παίκτες της Σκύδρας που δεν σταμάτησαν  επί 90’ λεπτά να προκαλούν τους παίχτες μας με ύβρεις. 

Επίσης δεν τήρησαν σε 3 περιπτώσεις τον φαίρ πλέι και το πιο κορυφαίο επιτέθηκαν  δυο ποδοσφαιριστές της Σκύδρας με την λήξη του αγώνα στους ποδοσφαιριστές μας, ευτυχώς υπήρχαν και κάποιοι ψύχραιμοι από την διοίκηση τους για να λήξει η σύρραξη. 

Η διαιτησία έκανε δώρο και τα δυο πέναλτυ στην Σκύδρα, στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει χέρι και στο  δεύτερο πέναλτι στο 93’ λεπτό ο παίκτης της Σκύδρας που βουτούσε συνέχεια, κατάφερε τελικά να κερδίσει πέναλτυ από τη σκιά του.»

11 σχόλια:

  1. Ελάτε τώρα Βερτεκοπ να κάνετε τα ίδια στους παραδίπλα. Να ξεχάσετε τους ψευτοτσαμπουκαδες. Γατάκια Ε 🐈🐈🐈!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχάσατε δύο παίκτες στο γήπεδο της Σκύδρας είναι πεσμένοι στο χορτάρι ,ζητάνε φάουλ ,πείτε τους ότι τελείωσε το ματς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα τη ληξη του αγωνα ο διαιτητης πρεπει να καταλογισει κοκκινες καρτες .... αλλα δυστυχως .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον αστεία ανακοίνωση από ομάδα που πήρε ισάριθμα πέναλτι και ο δικός τους παίκτης έκανε την αρχη στα επεισόδια ΚΑΙ σε αυτό το γύρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον αστεία ανακοίνωση για μία ομάδα που πήρε ισάριθμα πέναλτι και τα επεισόδια τα ξεκίνησε παίκτης τους ΚΑΙ σε αυτό το γύρο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μάθει ο κόσμος. Για ποιον παίκτη αναφέρετε;

      Διαγραφή
    2. Όποιος ήταν στο γήπεδο γνωρίζει αν και δε χρειάζεται φαντασία

      Διαγραφή
  6. ΣΙΠΚΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΡΥΨΙΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε προφήτακο διαμαρτυρίες για φερ πλέι μέχρι εχθές νόμιζα ότι δεν υπήρχε στο παιχνίδι σας έτσι δηλώνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κρίμα μια ομάδα που όντως έχει ιστορία να βγάζει τέτοιες ανακοινώσεις! Στο δεύτερο σας πέναλτι και οι παίκτες σας ξαφνιάστηκαν με την απόφαση! Όπως ακριβώς επίσης στο δεύτερο πέναλτι της Σκύδρας όλοι η ομάδα σας έσκυψε το κεφάλι και παραδέχτηκε το πέναλτι! Αλλά είναι ακόμα πιο ντροπή να έχετε στην ομάδα σας έναν «ποδοσφαιριστή» όπως ο Λεκάκης που το μόνο που έχει να δώσει είναι κόκκινες και φασαρίες παντού! Φτάνει τον βαρεθήκαμε επειδή δν μπορεί το παιδι με το ζόρι δεν θα γίνει ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την νέα χρόνια έχει Α1 θα στρώσει ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365