Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Χωρίς νικητή η μάχη στους Προμάχους

Χωρίς νικητή η μάχη στους Προμάχους 

Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, δύναμη και αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στους Προμάχους, όπου ο τοπικός ΑΣ και η Δόξα Μεγαπλατάνου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι ήταν καλό οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, ευκαιρίες υπήρξαν εκατέρωθεν, ίσως πιο κλασικές οι γηπεδούχοι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη αρχικά στο 51´ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Παμπόρη Α. για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 63’ με πλασέ του Παπαδόπουλου και από εκεί και μετά στο τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι έγινε ρόντεο, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φοβερό σουτ του Μερτζεμέκη (Ντέλιας), στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται με τον Μίζογλου σαν από μηχανής Θεός να σώζει ηρωικά πάνω στην γραμμή και στην τελευταία φάση ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Σεφερίδη, για να φύγουν με το διπλό.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τρυψιάνης, Μανωλάκης, Χατζηλιόντας.


Συνθέσεις:

ΑΣ Πρόμαχοι: (Γιώργος Μπογδάνης)

Κιρπατσάς, Τανούρης, Ίσκος, Σέλκος, (14’ Σαμσούρης), Νάνος, Παμπόρης Α., (76’ Λιάμπας), Αδραμάνης, Νέμτσης, (60’ Παμπόρης Γ.),  Τσιμτσιρίδης, Καλογιάννης, Παμπόρης Μ.


Δόξα: (Μάκης Δεμίρης)

Ξυλουργίδης, Τσίκος, Τσοπάνογλου, Μίζογλου, Ελευθεριάδης, (75’ Χρυσίδης), Παυλίδης Δ., Παυλίδης Ι., Ζήλλης, Παπαδόπουλος, Μερτζεμέκης, (90’ Κικίδης), Σεφερίδης.

3 σχόλια:

  1. Μάγκας Μεγαπλάτανος πήρε παλικαρίσιο βαθμό στους Προμάχους! Οι Πρόμαχοι δείχνουν να δυσκολευονται να πάρουν αποτέλεσμα και να σκαρφαλώνουν βαθμολογικά. Ο Μεγαπλάτανος απτην άλλη θα παλέψει μέχρι τέλους. Ωστόσο καλή εμφάνιση των Προμαχων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπειτα το σημερινό Χ και αν αύριο κερδίσει ο Φίλιππος, η ιστορική ομάδα των Προμάχων θα είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Οι 26 β. μάλλον δεν αρκούν και οι Πρόμαχοι θα παίξουν όλη την χρονιά στον Πρ. Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βαριά φανέλα ο Μεγαπλάτανος δεν πέφτει έτσι εύκολα, μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365