Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Απόβαση των φίλων του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Χαλκιδική

Απόβαση των φίλων του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Χαλκιδική

Εκστρατεία για να βοηθήσουν τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης στην Χαλκιδική και στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, ετοιμάζουν οι φίλοι γνωρίζοντας ότι η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Έτσι την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΠΟ Μουδανιών αναμένεται να βρεθούν πολλοί φίλοι της ομάδας στα Μουδανιά, περιμένοντας να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη.

Δείτε τι αναφέρει στην σελίδα του ο Απόλλων:

«Ετοιμάζεται η απόβαση των ΚρυαΒρυσιωτών για την Κυριακή στα Μουδανιά εκεί όπου θα γίνει ο πρώτος από τους 6 αγώνες μπαράζ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Π.Ο. Μουδανιών!

Αγωνιστικά οι ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ είναι στην καλύτερη από κάθε άλλη φορά κατάσταση, με τον σχεδιασμό που έχει προγραμματίσει ο «Αρχιστράτηγος» Δημήτρης Βοτάρης με τον βοηθό του Αλέξη Ιωαννίδη, ενώ στα ύψη είναι και η ψυχολογία στο στρατόπαιδο των Απολλωνιστών, κάτι για το οποίο φροντίζει καθημερινά η διοίκηση του «οραματιστή» Προέδρου μας Κώστα Βλάχου. 

 Εν των μεταξύ ο αγώνας μάλλον .... τυπικά θα είναι εκτός έδρας αφού πάνω από 300 Κρυοβρυσιώτες κάθε ηλικίας θα βρεθούν στο γήπεδο, με το ένα λεωφορείο που έχει ήδη ναυλωθεί, ενώ πάρα μα πάρα πολλοί σχεδιάζουν να βρεθούν από νωρίς στα Μουδανιά με τα Ι.Χ. τους, συνδυάζοντας τον αγώνα και σαν... μία σύντομη εκδρομή, δημιουργώντας έτσι μία μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο οι Κρυοβρυσιώτες ξέρουν να δημιουργούς είτε εντός είτε εκτός έδρας, όταν ο Απόλλωνας δίνει ιστορικούς αγώνες !»

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365