Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ο κύκλος μου στον ΝΠΣ Σκύδρας έκλεισε

Ο κύκλος μου στον ΝΠΣ Σκύδρας έκλεισε

Ο τεχνικός Σπύρος Κουλούρης αποχαιρέτησε τον ΝΠΣ Σκύδρας, τονίζοντας ότι ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ευχαρίστησε όλο τον οργανισμό για την άψογη συνεργασία τους και ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Δείτε τι αναφέρει:

«Ένας κύκλος δύο χρόνων με την ομάδα της πόλης που μεγάλωσα μόλις έκλεισε. 

2 χρόνια ζωής της Σκύδρα ΝΠΣ συνδεδεμένα με 2 συνεχόμενες ανόδους "τρένο" (όπως το έμβλημα μας) και την ομάδα πλέον να βρίσκεται στην Α1 κατηγορία, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το 0.


Διοίκηση και παίκτες ήταν ενήμεροι πολύ καιρό πριν για αυτήν την απόφαση είτε βγαίναμε πρώτοι είτε δεύτεροι είτε τρίτοι, καθώς οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στην Θεσσαλονίκη όπου ζω, είναι πάρα πολλές και αυτά τα δύο χρόνια γινόταν μια υπέρβαση με άπειρα χιλιόμετρα, για να παρευρίσκομαι στην ομάδα όσο πρέπει. 

Φυσικά είχα συνεργάτες που βοήθησαν στο τελικό αποτέλεσμα όπως ο Γιώργος Κουκούλης και ο Ινεμπολίδης Κώστας.


Δεν είχα στο μυαλό μου να μείνω και δεύτερη χρονιά, καθώς σκοπός μου εξ αρχής ήταν να βοηθήσω στο ξεκίνημα. Ήξερα ότι δεν θα γινόταν παραπάνω. 


Όμως είδα στην διοίκηση, που τυγχάνει να είναι όλοι παιδικοί μου φίλοι, αυτή τη σπίθα, πολύ μεγάλο ζήλο, αγάπη και όραμα για αυτό που κάνουν. Η ομάδα έγινε οικογένεια και γρήγορα πήρε το δρόμο της. Είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά στη νέα κατηγορία. 

Θέλω να συγχαρώ επίσης την ομαδα της Καλής για το πρωτάθλημα, παραλείπω τα κακώς κείμενα, και εύχομαι ο Άρης Αμπελιών και ο ΠΑΟΚ Δυτικού να ανέβουν κατηγορία γιατί το αξίζουν το ίδιο με τις 2 πρώτες ομάδες. Επίσης εύχομαι η "σούπερ" Κρύα Βρύση του χρόνου να εκπροσωπεί το νόμο μας στη Γ Εθνική κατηγορία.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365