Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Νίκη του Εδεσσαϊκού και ήττα των Ικάρων στα Play Off της Α’ ΕΚΣΚΕΜ

Νίκη του Εδεσσαϊκού και ήττα των Ικάρων στα Play Off της Α’ ΕΚΣΚΕΜ 

Μια νίκη και μια ήττα πέτυχαν στα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των play off με τον Εδεσσαϊκό να εκμεταλεύεται την έδρα του και να λυγίζει την αντίσταση του Ζαφειράκη Νάουσας, όχι όμως και οι Ίκαροι Γιαννιτσών που ηττήθηκαν μέσα στα Γιαννιτσά από τον Εργόναθλο Πολυκάστρου και έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια.


Ήταν τα δεύτερα παιχνίδια της σειράς και τώρα η ομάδα του Εδεσσαικού θα τα παίξει όλα για όλα στο τρίτο παιχνίδι στην Νάουσα, όπου θα κριθεί η πρόκριση.


Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ (θέσεις 1-6)

Εδεσσαϊκός ΣΚ -ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας 71-61 (1-1 νίκες)

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Χατζηκώστας, Μητώνας.

Συνθέσεις:

Εδεσσαϊκός: (Βάτσης)

Γιούρτσης, Πέτκος 16(3), Σίπκας 12(4), Βάτσης 11(3), Τσιάμης 13, Κληντσάρης 10(1), Μυτουσούδης 9, Παπαδόπουλος, Βέσκος.


Ζαφειράκης: (Τούφας)

Ψαρράς 33(4), Τσακίρης 6, Μουρατίδης, Ζιάνης 15(1), Τσίλης Θ., Σιδηρόπουλος, Δίντσης 2, Βάιγκαντ 3, Μίσκος, Καλεσμήτος, Μπιλιούρης 2.


ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών - ΜΠΑΣ Εργόναθλος 57-78 (0-2 νίκες)


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Νικολαίδης, Καραμανλής.

Συνθέσεις:

Ίκαροι: (Παπαδόπουλος)

Εμαννουηλίδης, Λαγός 9(2), Μπογδάνης 8(1), Σταμπουλτζής 5(1), Καρακόλης 4, Καραχισαρίδης Α. 2, Ρέμπελος 4, Κυριακίδης 1, Καραχισαρίδης Γ. 2, Μπαγιώκας 13(1), Παπαδότης 9(1).


Εργόναθλος: (Γκότσης)

Ημερίδης 17(3), Αρκούδας 2, Βακιρλής, Χαμουρούδης 6, Πολυχρονίδης 2, Γκαντίδης 17(2), Σιδηρόπουλος 25(2), Καλβάκης 6(2), Καπνόπουλος 3(1).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365