Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Δες τα ένσημά σου, θα χρειαστείς μόνο τους κωδικούς Taxisnet

Δες τα ένσημά σου, θα χρειαστείς μόνο τους κωδικούς Taxisnet
Με κωδικούς taxisnet στο ΕΦΚΑ οι αποδοχές σας αλλά και τα ένσημα.
Μέσω του ΕΦΚΑ και με κωδικούς taxisnet μπορούν να δουν οι ασφαλισμένοι τα ένσημά τους, καθώς και τις ημέρες εργασίας τους αλλα και τα υπόλοιπα σχετικά στοιχεία, για παράδειγμα οι εργοδότες, οι κλάδοι ασφάλισης και οι αποδοχές.

Για να έχουν πρόσβαση στο σύστημα οι ασφαλισμένοι χρειάζονται τους κωδικούς Taxisnet και τον ΑΜΚΑ τους. Από τον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης μπορούν να αντλήσουν τα σχετικά στοιχεία από 1/1/2002.

Η διαδικασία για να δείτε τα ένσημά σας

Αφού μπείτε στη σχετική σελίδα του ΕΦΚΑ πληκτρολογείτε τους κωδικούς Taxisnet για να αποκτήσετε πρόσβαση.





Στη συνέχεια γράφετε τον ΑΜΚΑ και μπαίνετε στον ατομικό λογαριασμό ασφάλισης.






Εδώ μπορείτε να δείτε τα ένσημά σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365