Κυριακή 7 Απριλίου 2024

To μυστήριο της Μίσκα: Η σκυλίτσα που χάθηκε και βρέθηκε 4.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, 9 μήνες μετά

Η σκυλίτσα που χάθηκε και βρέθηκε 4.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, 9 μήνες μετά

Το τσιπάκι την «επέστρεψε» στην οικογένειά της, στην Καλιφόρνια

Βρέθηκε σκυλάκι που είχε εξαφανιστεί στην Καλιφόρνια πριν από εννέα μήνες, πάνω από 3.770 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της!


Η Μίσκα, μια σκυλίτσα ράτσας τεριέ, είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο από το σπίτι της στο Σαν Ντιέγκο, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό και βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Χάρπερ Γουντς στα προάστια του Ντιτρόιτ, στα σύνορα με τον Καναδά, αφού διέσχισε τις ΗΠΑ διαγωνίως διανύοντας σχεδόν 4.000 χιλιόμετρα.


Η αστυνομία στο Χάρπερ Γουντς ανταποκρίθηκε σε μια κλήση για ένα αδέσποτο σκυλί την περασμένη εβδομάδα και στη συνέχεια επικοινώνησε με τοπικό καταφύγιο ζώων, που μπόρεσε να αναγνωρίσει τη Μίσκα, χάρη στο ηλεκτρονικό τσιπάκι που έφερε. Στη συνέχεια επικοινώνησε με τους ανθρώπους που τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι πήγαν αμέσως για να την πάρουν.


«Πρόκειται για μια ιστορία που θα ονειρευόταν να γυρίσει σε ταινία το Χόλιγουντ», αναφέρει το καταφύγιο ζώων στο Facebook, όπου έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την απροσδόκητη επανένωση.


«Πιστεύουμε ότι εκλάπη και στη συνέχεια πουλήθηκε και κατέληξε στο Μίσιγκαν», δήλωσε η Corinne Martin, διευθύντρια της ομάδας προστασίας των ζώων.


«Δεν τα παράτησα ποτέ», δήλωσε η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας. «Εβγαλα πάνω από χίλια φυλλάδια. Είχα ένα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. Φορούσα το λουρί της όποτε την έψαχνα... Τώρα θέλω απλώς να μάθω πώς έφτασε στο Μίσιγκαν», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365