Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Σοκ στην Ημαθία: 23χρονη κοπέλα κατέρρευσε και πέθανε

Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η ανακοπή
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αλεξάνδρεια Ημαθίας, μετά τον απροσδόκητο χαμό μιας 23χρονης.


Η κοπέλα ξύπνησε το πρωί της Παρασκευής με έντονη δύσπνοια και κατέρρευσε σχεδόν αμέσως.


Σύμφωνα με το Verianet.gr ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, τη μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης κοπέλας.


Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η ανακοπή, ωστόσο τα ακριβή αίτια αναμένεται να διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

1 σχόλιο:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα της πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια της και στους φίλους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365