Σε άγρια δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος 62χρονης μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα.Τα πρώτα στοιχεία που δείχνουν έγκλημα
Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος 62χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, με την 62χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.
Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 62χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.
Την 62χρονη γυναίκα εντόπισε μία 36χρονη, η οποία την φρόντιζε.
Οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της ληστείας πίσω από το έγκλημα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το σπίτι της 62χρονης λείπει το ποσό των 7.000 ευρώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365