Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 1/5 Κριός 

Οι συζητήσεις σου σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικές και ειλικρινείς. Αντί να λες αυτό που θέλει ν’ ακούσει ο άλλος, το πιθανότερο είναι να λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους.. ή όπως τα αντιλαμβάνεσαι.
Φυσικά αυτό θα είναι χρήσιμο… αλλά να θυμάσαι πως υπάρχουν όρια στο πόσο συχνά είναι πρόθυμος κάποιος να σε ακούσει να λες πως έχεις δίκιο!

ζώδια σήμερα ταύρος

Το πιο αποτελεσματικό βήμα που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να παρακολουθήσεις την προσπάθεια που ήδη έχει γίνει. Αν σου φαίνεται επίκαιρη η ιδέα του να ρωτήσεις κάποιον αν έχει πάρει μια απόφαση ή είναι έτοιμος να δεσμευτεί, εμπιστεύσου το ένστικτό σου.
Ακόμα κι αν η προσπάθεια σου έχει τη μορφή υπομονής, κάτι σου οφείλει κάποιος τώρα. Και το να αναγνωρίσει την υπομονή σου.. είναι μια καλή αρχή.

ζώδια σήμερα 01/05 Τετάρτη δίδυμοι

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι πρέπει να συμβιβαστείς, μ’ έναν τρόπο που θεωρείς περιττό ή άδικο. Όπως είναι λογικό, θα ήθελες κάποιος να αποδεχτεί την άποψη, την ιδέα ή το όραμά σου. Ωστόσο μην ξεχνάς το δικαίωμά του στις αποφάσεις. Γι’ αυτό βρες έναν περιορισμένο αριθμό επιλογών και ρώτησέ τον ποια πιστεύει πως είναι η καλύτερη. Αυτό θα απλοποιήσει και θα επιταχύνει τα πράγματα!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ανεβάζοντας την ένταση της διαίσθησής σου, αυξάνεις ταυτόχρονα και την εγρήγορσή σου. Πρέπει να εστιάσεις σε κάτι, που ξέρεις πως δεν μπορείς να εγκαταλείψεις. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αφήσεις ούτε τους περισπασμούς να σε επηρεάσουν. Κάνε παρέα με άτομα που δεν θα εξαντλήσουν την ενέργειά σου. Έτσι θα δώσεις το 100% σ’ αυτό που χρειάζεται την προσοχή σου, χωρίς να παραγκωνιστείς.

ζώδια σήμερα λέων

Δεν θα αφήσεις καμία αμφιβολία στους άλλους, για το τι συλλαμβάνει και πιστεύει το μυαλό σου. Καθώς ο Ερμής συνδέεται με τη Σελήνη, θα γκρεμίσεις συναισθηματικούς ή επικοινωνιακούς φραγμούς και θα πεις την άποψη ή την αλήθεια σου με πάθος. Αυτήν τη στιγμή, ψάχνεις κάποιον που να αποδεχτεί αυτά που λες. Μην υποτιμάς το πόσο δυνατό «εργαλείο προώθησης» είναι ο ενθουσιασμός σου!

ζώδια σήμερα παρθένος

Δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το ρυθμό στη δουλειά σου, ακόμα κι αν είναι μεσοβδόμαδα! Η επιτυχία βασίζεται στη συνεπή προσέγγιση… επομένως φρόντισε να ακολουθείς ένα πλάνο, αντί να αυτοσχεδιάζεις πιστεύοντας πως θα τα καταφέρεις. Μπορείς να αλλάξεις γνώμη ή να τροποποιήσεις τη στρατηγική σου καθώς προχωράς. Ωστόσο η οργανωμένες κινήσεις θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ευκολότερα το στόχο σου. Αυτό εξάλλου κάνει ο προγραμματισμός!

ζώδια σήμερα 01/05 Τετάρτη ζυγός

Μπορεί το μυαλό σου να πετάει στα σύννεφα, αλλά δεν πειράζει! Στην πραγματικότητα, θα ωφεληθείς από τα οράματα και τις φαντασιώσεις σου σήμερα. Δοκίμασε επίσης διαλογισμό με κεριά ή δες πώς τα αρωματικά έλαια αναζωογονούν το μυαλό και το πνεύμα σου. Όσον αφορά τις ιδέες ή τα οράματα που λαμβάνεις… αν δεν έχουν νόημα τώρα, θα έχουν σύντομα. Γι’ αυτό έχε τα υπόψη!

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είσαι πρόθυμη να αγκαλιάσεις τη «δύναμη των δύο»; Στην πραγματικότητα, μπορεί να συνεργαστείς με περισσότερα άτομα. Ωστόσο πρέπει να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις, χρήσιμες συνδέσεις τώρα. Η ευκαιρία σου χτυπάει δυνατά την πόρτα. Γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για ομοϊδεάτες. Είναι εκεί έξω και προσφέρουν κάτι περισσότερο από μια ενδιαφέρουσα συνομιλία για κοινά ενδιαφέροντα. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Η Σελήνη ενισχύει την εκφραστικότητα, ιδιαίτερα καθώς συνδέεται με τον φλύαρο, διανοητικό Ερμή, βοηθώντας να εμβαθύνεις περισσότερο στο τρόπο έκφρασής σου από ό,τι συνήθως. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, γι’ αυτό δεν έχει νόημα να τα κρύψεις. Η ικανότητά σου στο να είσαι ανοιχτή με τους ανθρώπους και να έχεις διάφανες σκέψεις.. θα ενισχυθεί τώρα. Πρόσεξε μόνο μην γίνεις κουραστική στην προσπάθειά σου να εκφράσεις όσα νιώθεις ή σκέφτεσαι.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οι συναισθηματικοί δεσμοί, ή ένας συγκεκριμένα, θα ενισχυθούν καθώς η Σελήνη και ο αγγελιοφόρος Ερμής συνδέονται. Ίσως χρειαστεί να παρατηρήσεις τη γλώσσα του σώματος των άλλων, για να ερμηνεύσεις αυτό που σκέφτονται ή αισθάνονται. Αυτό διευκολύνει επίσης τον εντοπισμό ασυνεπειών μεταξύ αυτών που λέει κάποιος… και όσων αποκαλύπτουν ή επιβεβαιώνουν οι πράξεις του. Αντί να το επισημάνεις, ρώτησε αν χρειάζεται έναν πρόθυμο ακροατή. Οι πιθανότητες είναι να δεχτεί.

ζώδια σήμερα 01/05 Τετάρτη υδροχόος

Θα είσαι λαλίστατη καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου συνδέεται με τον φλύαρο Ερμή. Όμως δεν είσαι υποχρεωμένη ν’ ανεβάσεις τη διάθεση κανενός ή να διατηρήσεις ισορροπίες, αν δεν αποδεχτούν πως πρέπει να συνεισφέρουν για να διορθωθεί κάτι. Βάλε τα δυνατά σου για να κυλήσουν ήρεμα και ομαλά οι συζητήσεις. Μόνο φρόντισε να χρησιμοποιήσεις την λεκτική σου ικανότητα.. αφού έχεις κάνει το καθήκον σου με την ακρόαση.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, θα χρειαστεί ν’ αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου. Το να χαθείς στον κόσμο της φαντασίας – ειδικά αν τα οράματα είναι περισσότερο εμπνευσμένα παρά λογικά – θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο. Μπορείς να αναλύσεις τις λεπτομέρειες, χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις σου! Η φαντασία και το υποσυνείδητό σου θα λειτουργήσουν άψογα για λογαριασμό σου. Δώσε τους την ευκαιρία να σου δείξουν τι μπορούν να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365