Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Δημήτρης Βοτάρης για Απόλλωνα Κρ. Βρύσης: «Ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια»

«Ακόμα πιο δυνατοί στη συνέχεια»

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στα μπαράζ του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με Μουδανιά (1-2) και Ερμή Αμυνταίου (6-1). 

Η ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη έκανε το νταμπλ φέτος στην ΕΠΣ Πέλλας, καθώς κατέκτησε το Πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο της Ενωσης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα για το εάν οι δύο αυτές επιτυχίες έδωσαν ώθηση ώστε η ομάδα του να μπει δυνατά στα μπαράζ, δήλωσε στο Metrosport:: «Ο νομός Πέλλας έχει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα οπότε το νταμπλ και περισσότερο η εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια της χρονιάς μας έδωσε σίγουρα ώθηση κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Αλλά τα παιχνίδια για τα μπαράζ ανόδου είναι τελείως διαφορετικά. Εχουν μεγαλύτερη βαρύτητα και διαφορετική διαχείριση». Και οι δυο νίκες στα μπαράζ, ήρθαν με ανατροπή το σκορ. 

Για το τι δείχνει αυτό το στοιχείο, είπε: «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν μας αρέσει να χάνουμε ακόμα και στην προπόνηση. Το κίνητρο μας είναι μεγάλο γι’ αυτά τα παιχνίδια. Παρ όλα αυτά το γεγονός ότι δεχθήκαμε πρώτοι γκολ μας προβληματίζει. Το εξετάζουμε και θα το λύσουμε».

 Κλείνοντας, κάνοντας αναφορά στον 2ο όμιλο των μπαράζ, είπε: «Νομίζω ότι ο 2ος όμιλος είναι από τους πιο ισχυρούς. Εχει ομάδες με ποιότητα και εμπειρία. Μεγάλα ονόματα με ιστορία, με στόχο όλες την άνοδο. Για εμάς μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά έχοντας βέβαια μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Προετοιμαζόμαστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί για να πετύχουμε τον σκοπό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365