Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 21/5 Κριός 

Καθώς η Σελήνη παλεύει με τον Πλούτωνα, νιώθεις πως οι αποφάσεις σου πολιορκούνται απ’ όλες τις πλευρές – ιδιαίτερα από την ανάμιξη των συγγενών. Μην αφήσεις κανέναν να σου δημιουργήσει ενοχές και να σε απομακρύνει από την πορεία σου.
Ενημέρωσέ τους πως μπορείς να διαχειριστείς αυτό που έχεις αναλάβει μόνη σου. Μπορεί να θέλουν το καλό σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενοχλητικοί.

ζώδια σήμερα ταύρος

Η σημερινή ένταση προέρχεται από τη Σελήνη και τον Πλούτωνα. Η πορεία σου σε μια συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να είναι πιο ανώμαλη από ό,τι αναμενόταν, ειδικά αν διαπληκτίζεσαι με κάποιον που πιστεύει ότι ξέρει καλύτερα.
Ταρακούνησε λίγο τα πράγματα αντί να εμπλακείς σε αγώνες εξουσίας. Εξερεύνησε διαφορετικούς δρόμους και συνεργάσου με τους άλλους για να πετύχεις κάτι διαφορετικό..

ζώδια σήμερα 21/05 Τρίτη δίδυμοι

Η Σελήνη και ο Πλούτωνας θα σε κάνουν να σκεφτείς αν η καρδιά και το πορτοφόλι σου είναι συγχρονισμένα. Πριν ξεκινήσεις μια κακώς μελετημένη αλλαγή που αφορά τη δουλειά σου, φρόντισε να ασχοληθείς πιο δυναμικά με την τρέχουσα καθημερινή σου ρουτίνα. Ηρέμησε τον κριτή μέσα σου και κάνε βήματα προς αυτό που φωτίζει την ψυχή σου. Επιτυχία… είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις – τόσο απλά!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μην παρασυρθείς σήμερα από κολακείες ή μην μπερδευτείς σε καταστάσεις ζηλοτυπίας. Μείνε προσγειωμένη και συμπεριφέρσου στους άλλους με την καλοσύνη και την ειλικρίνεια που σε διακρίνουν. Οι τρέχουσες συνθήκες θα είναι σύντομες, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίνεσαι σ’ αυτές θα είναι μακροχρόνιος.

ζώδια σήμερα λέων

Νιώθεις πως κουράζεσαι υπερβολικά για να ευχαριστήσεις τους πάντες; Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε πιέσει να κάνεις περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Μπορείς όμως να επιλέξεις πού θα καταβάλεις την πολύτιμη ενέργειά σου. Ακόμα και έναν καλοπροαίρετο συγγενή που χώνει τη μύτη του εκεί που δεν τον παίρνει… απέφυγε τον. Ίσιωσε το στέμμα σου και επικεντρώσου σε σένα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Η σημερινή ουράνια αντιπαράθεση μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα θα σε κάνει να ασκήσεις έντονη αυτοκριτική. Αγκάλιασε τον εαυτό σου σφιχτά, σιώπησε τον ενοχλητικό κριτή μέσα σου.. και δραστηριοποιήσου – κυριολεκτικά! Έστω και λίγη σωματική δραστηριότητα θα κάνει θαύματα στην ψυχική και σωματική σου υγεία. Προσπάθησε να αφοσιωθείς στο να κάνεις τον εαυτό σου να λάμπει εξωτερικά και να νιώθει καλά εσωτερικά. 

ζώδια σήμερα 21/05 Τρίτη ζυγός

Η αναζήτηση ισορροπίας σε έναν χαοτικό κόσμο μοιάζει σαν να ψάχνεις βελόνα στ’ άχυρα! Η σημερινή κοσμική σύγκρουση μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα θα σε κάνει να νιώσεις σαν να περπατάς σε τεντωμένο σκοινί. Αναρωτήσου όμως αν προσπαθείς υπερβολικά για να δημιουργήσεις ή να διατηρήσεις ισορροπίες που δεν χρειάζονται συνεχή προσοχή. Αντί να προωθήσεις ένα άκαμπτο σχέδιο, άσε να αναλάβει ο αυθορμητισμός σου. Δεν θα σε απογοητεύσει. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει έντονες δονήσεις. Θα νιώθεις σαν ένα ψάρι που προσπαθεί να κολυμπήσει κόντρα στο ρεύμα. Πήγαινε με τη ροή ή κάνε ένα βήμα τη φορά! Μην αφήσεις κανέναν να χαράξει την πορεία σου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για ενοχές και ανεπιθύμητες συμβουλές. Συνέχισε να βαδίζεις το δικό σου μονοπάτι.. και θα διαπιστώσεις σύντομα, πως η αντίσταση ολοένα κι ελαττώνεται.

ζώδια σήμερα τοξότης

Πιστεύεις πως πρέπει να εστιάσεις αποκλειστικά στις ανάγκες και τις αντιδράσεις των άλλων. Αν όμως νιώθεις πως πρέπει ν’ αποφύγεις ένα θέμα για να μην ενοχλήσεις κάποιους, τότε ρίξε τα χαρτιά σου στο τραπέζι. Πες σε όλους πόση προσπάθεια καταβάλλεις για να διατηρήσεις την ειρήνη και την ηρεμία στον κόσμο τους. Αν συνεχίσεις να δίνεις ασταμάτητα… οι άλλοι απλά θα συνεχίσουν να παίρνουν.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους; Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα προκαλέσει συναισθήματα ανεπάρκειας – όμως πες στον εαυτό σου πως είναι αβάσιμα! Είσαι ένα λαμπρό αστέρι μόνη σου και βαδίζεις το δικό σου δρόμο προς την επιτυχία, ενώ οι άλλοι βαδίζουν το δικό τους. Εστίασε σε ό,τι έχεις πετύχει εσύ κι όχι σε όσα έχουν πετύχει οι άλλοι. Αγκάλιασε τη μοναδικότητά σου και πίστεψε πως ο κόσμος χρειάζεται το είδος της αυθεντικότητάς σου τώρα.. περισσότερο από ποτέ.

ζώδια σήμερα 21/05 Τρίτη υδροχόος

Θα ενταθούν οι φιλοδοξίες σου καθώς η Σελήνη συγκρούεται με τον Πλούτωνα. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός θέλει να σε δει να πετυχαίνεις. Όμως η επιτυχία δεν είναι ποτέ ένα σόλο ταξίδι. Αντιμετώπισε τους άλλους με καλοσύνη και σεβασμό καθώς ανεβαίνεις την επαγγελματική κλίμακα. Κι αν νιώθεις κολλημένη σε τέλμα, ίσως είναι καιρός να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες. Μην φοβάσαι να βγεις από την πεπατημένη.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε παγιδέψει σε έναν επαναλαμβανόμενο κύκλο αμφιβολιών. Αν νιώθεις να σε πιέζουν να κάνεις βουτιά στο άγνωστο.. εστίασε στο να κάνεις το πρώτο βήμα – όσο μικρό κι αν είναι. Αγκάλιασε τους φόβους σου με θάρρος και συμπόνια. Θα εκπλαγείς με το πόσο μακριά μπορείς να πετάξεις όταν ανοίξεις τα φτερά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365