Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Μοιρασιά για Νέους και Βετεράνους στην Θηριόπετρα (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Στιγμές του ένδοξου παρελθόντος έζησαν όσοι πιστοί έδωσαν το παρόν στο γήπεδο της Θηριόπετρας, όπου οι βετεράνοι της ΑΕΠ Θηριόπετρας και οι Νέοι του χωριού έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους, με το τελικό 2-2 να δείχνει την μεγάλη μάχη που έγινε, αλλά δεν ανέδειξε νικητή.

Ανήμερα της Ανάστασης λοιπόν διεξήχθη ο παραδοσιακός αγώνας, με τους βετεράνους να δείχνουν ότι το τόπι δεν ξεχνιέται και τους νέους να αντιστέκονται και να στέλνουν το δικό τους μύνημα.

Για την ιστορία σκόρερ των Νέων ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (πρώτος σκόρερ της Α1 με τον Ακρίτα Σωσάνδρας) και Δημήτρης Παρούτογλου (άσος του Ηρακλή Αμπελοκήπων ομάδα Α1 της Θεσσαλονίκης), ενώ των βετεράνων ο Γιάννης Αντωνιάδης και ο Γαβρίλος Παπαδόπουλος.

Δείτε φώτο από την αναμέτρηση:






1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑ 365:
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ- ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
    .......... Β. Ανεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365