Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Υπάρχει ενδιαφέρον στα διοικητικά του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας

Υπάρχει ενδιαφέρον στα διοικητικά του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μ. Αλέξανδρου Ν. Πέλλας και είχε ικανοποιητικό αριθμό φίλων της ομάδας, που έδειξαν να μην έχουν πτοηθεί καθόλου από τον υποβιβασμό, άλλωστε το ζητούμενο είναι να λειτουργεί και να δραστηριοποιείται ο σύλλογος ανεξαρτήτου Κατηγορίας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ενδιαφερόμενοι για να μπουν στο Διοικητικό Σχήμα.


Έτσι ο Μ. Αλέξανδρος προχωράει κανονικά την μεθεπόμενη Κυριακή 19 Μαΐου στο κοινοτικό κατάστημα της Ν. Πέλλας, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές και θα βγει το νέο Δ.Σ της ομάδας και θα τρέξει τις εξελίξεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, όπου στόχο θα είναι η επάνοδος στην Α’ Κατηγορία.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365