Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Ενδοοικογενειακή βία: Πατέρας χτύπησε το κεφάλι του γιου σε τραπέζι, γιαγιά κατήγγειλε εγγονή

Πατέρας χτύπησε το κεφάλι του γιου σε τραπέζι

Συνολικά έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Πάτρα έπειτα από καταγγελία ότι χτύπησε το κεφάλι του γιου του σε τραπέζι. Πρόκειται για μία από τις έξι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία που έγιναν σε Αρχαία Ολυμπία, Πάτρα και Αγρίνιο.


Σύμφωνα με την καταγγελία, πατέρας και γιος βρίσκονταν σε καφετέρια στην Πάτρα. Ο πατέρας κλώτσησε τον γιο του και στη συνέχεια χτύπησε το κεφάλι του στο τραπέζι.


Στην Πάτρα συνελήφθη άλλος ένας άνδρας, έπειτα από την καταγγελία της πρώην συζύγου του ότι χτύπησε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, με τα χέρια του και με ένα παπούτσι. Στην τρίτη περίπτωση ενδοικογενειακής βίας στην ίδια πόλη, συνελήφθη άνδρας έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι της έστειλε απειλητικά μηνύματα.


Σε τοπική κοινότητα της Αρχαίας Ολυμπίας, γιαγιά κατήγγειλε ότι η 17χρονη εγγονή της την απείλησε και την εξύβρισε, με συνέπεια να συλληφθεί η ανήλικη.


Τέλος, στο Αγρίνιο συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, που διατηρούσαν σχέση, οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365