Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Χάος στους δρόμους λόγω σφοδρής καταιγίδας και χαλαζόπτωσης (ΦΩΤΟ)

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 50 κλήσεις

Τουλάχιστον 50 κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω της σφοδρής καταιγίδας, τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.


Τεράστια προβλήματα προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη η σφοδρή καταιγίδα και η χαλαζόπτωση που έπληξε την πόλη.


Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και επικρατεί χάος σε ό,τι αφορά στην κίνηση των οχημάτων τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και σε άλλες περιοχές.


Η πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 50 κλήσεις έως τώρα για αντλήσεις υδάτων και κοπές δέντρων που έπεσαν.


Επιπλέον, πυροσβέστες επενέβησαν σε τρία περιστατικά για τη μεταφορά πολιτών σε ασφαλές σημείο. Στη μία περίπτωση ήταν μία μητέρα με το παιδί της, που εγκλωβίστηκαν σε όχημα λόγω της καταιγίδας και στη δεύτερη μία ηλικιωμένη η οποία απομακρύνθηκε από σπίτι. Άλλη μία μεταφορά σε ασφαλές σημείο έγινε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στα Δικαστήρια.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365