Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Επιτυχημένη παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Αλμωπού στον Βόλο (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτο

Επέστρεψε από τον Βόλο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλμωπού Αριδαίας, όπου συμμετείχε στο πανελλήνιο τουρνουά Κένταυρος.

Μια τρομερή εμπειρία για τα νεαρά παιδιά που θα θυμούνται για πολύ καιρό.


Δείτε την ανακοίνωση των κυανολεύκων:

«Είχαμε την χαρά να συμμετέχουμε για πρώτη φορά σαν Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλμωπού Αριδαίας στο πανελλήνιο τουρνουά Κένταυρος που διοργανώνει η Αγία Άννα Σχολή Ποδοσφαίρου. 

Μια άρτια διοργάνωση με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, ανάμεσα τους και μεγάλες ΠΑΕ.

Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε πολλές ομάδες και να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες που θα έχουν να θυμούνται για χρόνια. 

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τους Σίμο Ιωάννη και Νίκο Αθανασιάδη που φρόντισαν να μην μας λείψει τίποτα!»









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365