Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 23/5 Κριός 

Το τέρας με τα πράσινα μάτια παραμονεύει, καθώς μια σύγκρουση μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σύγκρισης και απελπισίας. Μην στεναχωριέσαι για τις νίκες των άλλων και μην υποτιμάς τον εαυτό σου επειδή είσαι διαφορετική.
Αν μπορέσεις όμως να παραδεχτείς τι είναι αυτό που οι άλλοι κάνουν σωστά, τότε θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις τη δική σου επιτυχία.

ζώδια σήμερα ταύρος

Σήμερα οι σχέσεις σου αντανακλούν τον πραγματικό εαυτό σου. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη δηλώνει πως θα βιώσεις στιγμές επιφοίτησης. Κάνε ένα βήμα πίσω, αν κάποιος πατήσει τα κουμπιά σου.
Πώς μπορείς να αλλάξεις μια δυναμική; Μπορείς να ακολουθήσεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση, να θέσεις κάποια όρια… ή απλά να μη δώσεις σημασία. Όλα επιλογές είναι.

ζώδια σήμερα 23/05 Πέμπτη δίδυμοι

Σήμερα, οι αλληλεπιδράσεις σου πρέπει να είναι τόσο καθαρές όσο ο καλοκαιρινός ουρανός. Με τη Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη, δεν χρειάζεται να χάνεσαι στις λεπτομέρειες. Αν έχεις μια συνάντηση ή μια παρουσίαση, οργανώσου νωρίτερα για να είσαι προετοιμασμένη. Τι θα έλεγες να παρουσιάσεις την ιδέα σου με όσο πιο σύντομα και περιεκτικά λόγια γίνεται; Κάνε το γιατί δεν θα είσαι κουραστική και οι άλλοι θα σε κατανοήσουν καλύτερα!

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ο ρομαντισμός είναι στον αέρα, αλλά μην πετάς συνεχώς στα σύννεφα. Η Σελήνη και η Αφροδίτη σε προτρέπουν να είσαι ειλικρινής. Η φαντασία μπορεί να είναι δελεαστική, αλλά συγκρατήσου. Αν πιάσεις τον εαυτό σου να ζωγραφίζει κάποιον γοητευτικό πρίγκιπα.. κάνε παύση. Φρόντισε να αγαπάς κάποιον.. όπως είναι. Εκεί ακριβώς έγκειται η συμβατότητα στο ζευγάρι. 

ζώδια σήμερα λέων

Θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος; Αυτό είναι εύκολο – πρόσθεσε μια δόση απ’ την προσωπική σου αίσθηση! Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό η επαγγελματική συμπεριφορά δεν είναι αρκετή. Αν έχεις συνάντηση μ’ ένα πελάτη.. κάνε κάτι που γνωρίζεις καλά πως δεν θα έκανε κανένας άλλος. Κι αν η ατμόσφαιρα δεν είναι κατάλληλη για να πιέσεις κάποιον για μια δυνατή πώληση, κανένα πρόβλημα. Αν χτίσεις εμπιστοσύνη και ακεραιότητα σε μια επαγγελματική σχέση θα μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα αργότερα.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα βλέπεις όλα ασπρόμαυρα; Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη σε αδιέξοδο, προσπάθησε να αγκαλιάσεις διαφορετικές προοπτικές. Κοίτα γύρω σου κι επικεντρώσου στο ποιος έχει κάτι ενδιαφέρον να προσφέρει. Μπορεί να είναι φίλος, μέλος της οικογένειας ή συνάδελφος. Φυσικά, δεν χρειάζεται να συμφωνείς με όλα όσα λέει. Όμως αν ανοιχτείς στους άλλους, θα οδηγηθείς σε απροσδόκητα μέρη.

ζώδια σήμερα 23/05 Πέμπτη ζυγός

Σήμερα, η Σελήνη και η Αφροδίτη πιέζουν για ανάλαφρες απολαύσεις. Έτσι, το να πατήσεις το κουμπί «αγορά τώρα» θα σου φανεί πολύ δελεαστικό. Πριν όμως κινηθείς παρορμητικά, σκέψου μακροπρόθεσμα. Η καθυστερημένη ικανοποίηση μπορεί να μην είναι τόσο διασκεδαστική, αλλά θα μπορούσε να σου εξοικονομήσει χρόνο, άγχος – και μετρητά! 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Όμως όσο έτοιμη κι αν νιώθεις για μια τολμηρή κίνηση, θυμήσου πως πρέπει να κινηθείς με χάρη.. κι όχι σαν οδοστρωτήρας. Γιατί να μην ελέγξεις πρώτα τις αντιδράσεις των άλλων για τις ιδέες σου; Δημιούργησε μια ατμόσφαιρα όπου όλοι νιώθουν άνετα, εκφράζουν τις απόψεις τους και κάνουν σχόλια. Τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν.

ζώδια σήμερα τοξότης

Ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης θα σε βάλει στη μέση. Το ένστικτό σου λέει να προχωρήσεις με ένα σχέδιο, αλλά μια μικρή φωνή αμφιβολίας, σου ψιθυρίζει να σταματήσεις. Αντί να καταργήσεις τα σχέδιά σου ηρέμησε λίγο για να σκεφτείς. Χαρτογράφησε τις λεπτομέρειες. Ξέρεις τι θα έκανες σε έναν τέλειο κόσμο, αλλά με τον πραγματικό, τι γίνεται; Εξέτασε όλα τα στοιχεία σου και μετά κάνε την κίνησή σου.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Η Σελήνη θα σε βάλει σε μια δοτική διάθεση – αλλά συγκρατήσου! Πριν κάνεις ένα βήμα πίσω για να αφήσεις κάποιον άλλον να λάμψει, σκέψου την κατάληξη… γιατί μπορεί να κάνεις μια θυσία που θα μετανιώσεις. Είναι άλλο πράγμα να μοιράζεσαι λίγη δόξα.. κι άλλο να ανοίγεις διάπλατα την πόρτα σε κάποιον που μπορεί να είναι λιγότερο ηθικός από εσένα. Εξασφάλισε πρώτα τη θέση σου στο προσκήνιο!

ζώδια σήμερα 23/05 Πέμπτη υδροχόος

Όσο βαρετό κι αν ακούγεται, κράτα τα πράγματα «αυστηρά επαγγελματικά». Έχε το βλέμμα σου στο βραβείο ακόμα κι αν σε πιάνει φαγούρα για πιο χαλαρή διάθεση. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη να συγκρούονται, κάποιος θα προσπαθήσει να σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα – αλλά μην τον αφήσεις! Παρέμεινε προσγειωμένη και επικεντρώσου σ’ έναν κοινό στόχο. Βεβαιώσου ότι έχεις επίσης τα στοιχεία που χρειάζεσαι. Η δύναμη της θέλησης και η προνοητική σκέψη, είναι οι σύμμαχοί σου σήμερα.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Βγάζεις νόημα τώρα; Το να επηρεάζονται οι άνθρωποι από τη σύγκρουση της Σελήνης με την Αφροδίτη, είναι το εύκολο κομμάτι. Αν όμως δεν μπορείς να υποστηρίξεις μεγάλα σχέδια με λεπτομέρειες και γεγονότα, κράτησέ τα κρυφά προς το παρόν. Αν είναι απαραίτητο, γύρισε πίσω στο σχέδιο για να βελτιώσεις το μήνυμα ή το ύφος σου. Αναρωτήσου αν ένα δεκάχρονο παιδί μπορεί να καταλάβει αυτά που προτείνεις. Αν ναι.. τότε συνέχισε! Αν όχι.. γύρνα ξανά πίσω στο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365