Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Επιτυχημένο το κάλεσμα για την νέα πορεία στο ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένο το κάλεσμα

Η νέα ποδοσφαιρική προσπάθεια στην ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας, με την πρόσκληση-κάλεσμα από τον Βαγγέλη Μάινο επί σειρά ετών παράγοντα του Άρη Νησίου, είχε μεγάλη ανταπόκριση και όπως φάνηκε υπάρχει όραμα για το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Η σημερινή συνέντευξη τύπου στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Έδεσσας για την «Νέα πορεία για το ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής» και ο Π.Α.Σ Πανεδεσσαϊκός ετοιμάζεται να εισβάλει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και αναμένονται εξελίξεις.

Ο ιθύνων νους της όλης προσπάθειας Βαγγέλης Μάινος δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει το ποδόσφαιρο της Έδεσσας με την ίδρυση του Πανεδεσσαϊκού, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Α1 αντί του Άρη Νησίου, ενώ βασικός στόχος θα είναι η οργάνωση των Ακαδημιών, θα προσληφθούν προπονητές και θα βοηθηθούν τα νεαρά ταλέντα της περιοχής της Έδεσσας και όχι μόνο. 

Όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάινος δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν παιδιά των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας από την ευρύτερη περιοχή της Έδεσσας που κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να μην υπάρχουν ομάδες για να κάνουν συμμετοχές και να αναδείξουν το ταλέντο τους.






13 σχόλια:

  1. Διαγράφοντας την ιστορία του Εδεσσαικου! Κριμα! Πολύ κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί την διέγραψε κανείς; Πήρε το ΑφΜ του Εδεσσαϊκού και δεν το ξέρουμε!! Ο Εδεσσαϊκός υπάρχει κανονικά ως ομάδα αλλά δυστυχώς τραβάει τον δικό της Γολγοθά. Μακάρι να πετύχει αυτή η νέα προσπάθεια και θα την στηρίξουμε όλοι

      Διαγραφή
    2. Να Ονομαστεί ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΤΟΥ Άρη Νησίου . Η Δημιουργία αυτής της ομάδας πρέπει να γίνει με αυτούς που είχαν την ιδέα , έχουν την θέληση , την εμπειρία και όσοι άλλοι θέλουν . Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και πολύ θετικό !
      Άντε να φτιάξουμε την ομάδα που είχαμε με προπονητή τον Καραπατή και την Διοίκηση που Αγαπούσε Αληθινά την ομαδάρα μας ! Δεν ξεχνώ στα μπαράζ τότε , ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 2-1 με κάλπικο πέναλτι που έγινε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής . Δηλαδή αντι φάουλ έδωσε πέναλτι και στο 86΄ έγινε το 2-1 με γκολ του Εξωμανιδη ο οποίος στον επόμενο αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ σχημάτισε το Χ . ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0 .
      Έτσι χάσαμε την Άνοδο στη Α΄ Εθνική

      Διαγραφή
    3. Να Ονομαστεί ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ με το Α.Φ.Μ του Άρη Νησίου . Η Δημιουργία αυτής της ομάδας πρέπει να γίνει με αυτούς που είχαν την ιδέα , έχουν την θέληση , την εμπειρία και όσοι άλλοι θέλουν . Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και πολύ θετικό !
      Άντε να φτιάξουμε την ομάδα που είχαμε με προπονητή τον Καραπατή και την Διοίκηση που Αγαπούσε Αληθινά την ομαδάρα μας ! Δεν ξεχνώ στα μπαράζ τότε , ΑΙΓΑΛΕΩ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 2-1 με κάλπικο πέναλτι που έγινε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής . Δηλαδή αντι φάουλ έδωσε πέναλτι και στο 86΄ έγινε το 2-1 με γκολ του Εξωμανιδη ο οποίος στον επόμενο αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ σχημάτισε το Χ . ΑΙΓΑΛΕΩ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-0 .
      Έτσι χάσαμε την Άνοδο στη Α΄ Εθνική

      Διαγραφή
  2. Κάτι παρόμοιο έγινε και στα Γιαννιτσά, αλλά ποτέ δεν αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Κι εκεί υπήρχαν 300 άτομα στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, αλλά μέχρι εκεί. Μάλλον το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει και αυτό το εγχείρημα, γιατί άλλο Εδεσσαϊκός και άλλο Πανεδεσσαϊκός, όπως επίσης άλλο Αναγέννηση και άλλο ΑΣ Γιαννιτσά. Παρ' όλα αυτά, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Μακάρι να βγω λάθος και η ομάδα να αγκαλιαστεί από τους φιλάθλους της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφε θα συμφωνησει οτι δεν αγκαλιαστηκε ο Α.Σ. αλλα το μεγαλυτερο πληθος των φιλαθλων των τοπικων ομαδων και κυριως σε πολεις που υπηρχαν ομαδες με ιστοριες σε Διεθνης κατηγορίες. Οι περισσοτεροι δεν εχουν καθαρο μυαλο για να σκεφτούν τα βασικά.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν είναι το ίδιο....
      Ιδιος σύλλογος, στην ίδια πόλη,με τους ίδιους ανθρώπους να πλαισιώνεται από άλλους παράγοντες.Δεν φαίνεται ομοιότης!

      Διαγραφή
    3. Υπαρχει και μια διαφορα χωρις να θελω να προσβαλω κανενανν σε μια ομαδα παιζει ρολο και μαλιστα μεγαλο ρολο αυτοι που διοικουν!!

      Διαγραφή
    4. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα οι συμπολίτες μου ειχαν μυαλο,θα στηριζαν αυτην την προσπαθεια και δεν θα την αποκαλουσαν -καποιοι το κανουν ακομα- Δοξα Μαυροβινιου.

      Διαγραφή
    5. Ας Ονομαστεί Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Εδεσσαικός .

      Διαγραφή
  3. Το ψητό είναι στην προώθηση των. Το μέλλον θα κριθεί απ την επιβολή ή όχι μικρών. Αν θα έχουμε δηλαδή καφενεία ή ακαδημίες στο προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Εδεσσαιοι είναι τοπικιστες. Φέτος Πανεδεσσαικος και στην συνέχεια Εδεσσαϊκός
    Είναι καιρός να βγει από την μιζέρια η ομάδα! Ο Μαινος τα έχει κάνει όλα και από του χρόνου ο Εδεσσαϊκός σε Εθνικές κατηγορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά όλοι όσοι αγαπάνε τον Εδεσσαϊκό πρέπει να βάλουν κάτω ποια είναι η σωστή λύση με μέλλον για τον σύλλογο!!!Ο Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ με ΑΦΜ πού είναι μόνο μέχρι την Γ Εθνική και δεν έχει προοπτικές για επαγγελματική κατηγορία λόγο τον χρεών.. Δηλαδή ο Νέος Πανιώνιος έχει χάσει την ιστορία του και θα την έχανε ο Πανεδεσσαικος !!! Απλά θα άλλαζε Α.Φ.Μ. καί όλοι θα ξέρανε ότι είναι ο ίδιος σύλλογος με την ίδια ιστορία... Έτσι θα γινόταν και ποιο ελκυστικός για μελλοντικούς επενδυτές!!! Αλλά κάποιοι πού τον διέλυσαν θέλουν να τον έχουν στον πάτο και όχι το καλό του !!! Σκεφτείτε λίγο όλοι που θέλετε το καλό του Εδεσσαϊκού ποια είναι η λύση με μέλλον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365