Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Κάλεσμα του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» για την παρουσία του κόσμου στον τελικό για την άνοδο στη National League 2

"Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!"
Κάλεσμα του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» για την παρουσία του κόσμου στον τελικό για την άνοδο στη National League 2.


"Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!"

Η ομάδα Μπάσκετ του «Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» δίνει την τελευταία και μεγαλύτερη "μάχη" για την άνοδό της στην National League 2. 

To Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 6.00 το απόγευμα, στην κλειστή αίθουσα του ΔΑΚ Έδεσσας, θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Αγωνιστικής Περιόδου 2023-2024. Εκεί ο «Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό με τον «Άθλο Αλεξάνδρειας» για την 1η και 2η θέση του Πρωταθλήματος.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου καλούν όλους τους φίλους της ομάδας μπάσκετ των Γιαννιτσών στο ΔΑΚ Έδεσσας, να συμμετάσχουν με την παρουσία τους στην κορυφαία αναμέτρηση, για να επισφραγιστεί έτσι με τον καλύτερο τρόπο η φετινή επιτυχημένη πορεία της. 

Οι φίλοι της ομάδας, με την παρουσία τους και το θερμό κλίμα που δημιουργούν, έχουν συμβάλλει σημαντικά μέχρι σήμερα στην φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας. Για αυτό τους καλούμε να ενισχύσουν μέχρι τέλους την προσπάθειά της, κατακλύζοντας με την παρουσία τους το «κλειστό» (ΔΑΚ) της Έδεσσας.

Το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στις 6.00 το απόγευμα, να είμαστε όλοι εκεί, στην τελευταία αγωνιστική για φέτος!

Να χειροκροτήσουμε όλοι τη φετινή πορεία της ομάδας μέχρι την τελική νίκη και την άνοδο στην National League 2.


Για το «Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών»

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365