Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο θανατηφόρα τροχαία τα ξημερώματα στον Περιφερειακό – Νεκροί 45χρονος και 45χρονη

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, έχασαν τη ζωή τους

Δύο θανατηφόρα τροχαία με διαφορά δύο ωρών σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, έχασαν τη ζωή τους σε αυτά.


Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε γύρω στις 01:30. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια μηχανή που κινείτο στον Περιφερειακό εξετράπη της πορείας της με συνέπεια να βρεθεί στο οδόστρωμα. Η 45χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα.


Δύο περίπου ώρες αργότερα, γύρω στις 03:30, αυτοκίνητο που κινείτο στην Περιφερειακή οδό εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα. Συνέπεια της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος.


Προανάκριση για τα δύο θανατηφόρα τροχαία ενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365