![]() |
Παραμένουν πιστοί στους πρωταθλητές |
Δυο παίκτες που διακρίθηκαν ιδιαίτερα την περσινή σεζόν με την φανέλα της Νίκης Καλής, συνεχίζουν τις ανανεώσεις για την επόμενη σεζόν για λογαριασμό των πρωταθλητών και θα βοηθήσουν την νέα σεζόν στην Α1.
Ο αέρινος μέσος Σοφοκλής Φυντάνης που πέρσι σκόραρε και 2 φορές, τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και παραμένει στην ομάδα, όπως και ο ακούραστος μέσος Λευτέρης Αναστασιάδης που πέρσι βρήκε δίχτυα 5 φορές και βοήθησε τα μέγιστα από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα τον Γενάρη, συμφώνησε και αυτός με την διοίκηση και θα φοράει τα χρώματα της Νίκης την νέα σεζόν.
Δυο σημαντικοί ποδοσφαιριστές που η παραμονή τους δείχνει τις προθέσεις της διοίκησης και επιβραβεύει την περσινή τους προσφορά και μάλιστα ενόψει της νέας σεζόν που βρίσκει την πρωταθλήτρια ομάδα της Μενηίδας σε μια σαφώς πιο απαιτητική Κατηγορία, όπως είναι η Α1.
2 χρόνια υπογραφή στα συμβόλαια η 3..?
ΑπάντησηΔιαγραφήΤριετές με πλάνο Α1, Γ Εθνική και SL 2.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈκλεισε ο Αναστασιάδης;
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι
Διαγραφή