Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στην Κρ. Βρύση ο Απόλλωνας στην Γ’ Εθνική (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρική ατμόσφαιρα στην Κρ. Βρύση ο Απόλλωνας στην Γ’ Εθνική

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης επικράτησε με σκορ 3-0 του Αιγινιακού, σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ και πανηγύρισε την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες λόγω της αφόρητης ζέστης, αποτέλεσε μια εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Δημήτρη Βοτάρη που καθάρισε την νίκη από το πρώτο μέρος χάρη στα τρία τέρματα που πέτυχαν οι Γιώργος Πρασσάς στο 2’, Αλέξανδρος Τζήμας στο 16’ και Γιάννης Ξανθόπουλος στο 42’, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός στην επανάληψη με το τελικό σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την άνοδο τους, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει στον «Πρίγκιπα του Κάμπου», που έκανε μια ονειρεμένη σεζόν κατακτώντας το ντάμπλ στην ΕΠΣ Πέλλας και την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μετά τη λήξη του αγωνα ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης απένειμε κύπελλο και μετάλλια στους 

ποδοσφαιριστέςτου Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, για την πανάξια άνοδο τους στη Γ' Εθνική Κατηγορία


Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ Τσιλίκας, Δεδονάκης, Ταουκτσής (Καβάλας).

Στο 48' αποβλήθηκε ο Σαββίδης του Αιγινιακού.


Συνθέσεις:

Απόλλων: (Δημήτρης Βοτάρης) Δομουκτσίδης, (87’ Καρακούτσης), Πλατσιώτας, Ρέις, Μαγγίζης, (55’ Τσιρακίδης), Τσερρίκου, Χατζηαλεξιάδης, Καράμπελας, Ξανθόπουλος, Πρασσάς, (55’ Παπαδόπουλος), Γαβριηλίδης, Τζήμας, (74’ Ταουσιάνης).


Αιγινιακός: (Λεωνίδας Μπίλης) 

Κύρου, Κακατάσιος, (60’ Γιατζιτζόγλου), Δαραής, Μπουράνης, Αποστολίδης, (60’ Αβραάμ), Καρτσαμπάς Χ., Παρδάλης, Κοσμίδης, Σαββίδης, Ζώβληκας, Τασιώνας, (53’ Καρτσαμπάς Α.).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365