Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί
Συνέβη το απόγευμα της Τρίτης (4/6/24) σε έναν οίκο ανοχής στο Βόλο, τον οποίο επισκέφθηκε ένας πελάτης και… τα «γούστα» του, τον έβαλαν σε μπελάδες αφού κατέληξε με χειροπέδες.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr όταν ο άνδρας μπήκε στο δωμάτιο του οίκου ανοχής, στο Βόλο, κατά τη διάρκεια της πράξης έδεσε τα πόδια της κοπέλας στο κρεβάτι.
Εκείνη του ζήτησε να την λύσει αλλά ο πελάτης δεν το έκανε. Τότε η κοπέλα έβαλε τις φωνές και οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, μπήκαν στον οίκο ανοχής και συνέλαβαν τον πελάτη, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365