Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Γύρισε στην Παναχαϊκή συντοπίτης μας ποδοσφαιριστής

Γύρισε στην Παναχαϊκή συντοπίτης ποδοσφαιριστής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου Ελευθεριάδη στα «κοκκινόμαυρα». 

Ο 32χρονος επιθετικός με θητεία από το 2016 έως το 2019 στην Παναχαϊκή (συνολικά 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), θα είναι παίκτης των «κοκκινόμαυρων» για την επόμενη διετία.


Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αλμωπό και συνέχισε στην Καβάλα, τον Πιερικό, τις Σέρρες και τη Νίκη Βόλου, πριν βρει το «λιμάνι» του στην Πάτρα. Ξεχώρισε με το ταλέντο και το ήθος του, αγαπήθηκε όσο λίγοι με τα χρώματα της Παναχαϊκής, με τα οποία αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ της κατηγορίας (στην Γ’ Εθνική της σεζόν 2016-17 και την -τότε- Football League, της σεζόν 2018-19) στα 3 χρόνια θητείας του!


Ακολούθησε η επιτυχημένη του πορεία στη Super League 1, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Λαμία και τον Ιωνικό, πριν την τελευταία του στάση στα Χανιά.


Xρήστο καλώς ήρθες «σπίτι» σου! Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365