Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Απόστολος Χρήστου έγραψε ιστορία για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Με μία συγκλονιστική προσπάθεια στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο, ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.


Με χρόνο 1.54.82, ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να τερματίσει δεύτερο στον τελικό των 200 μέτρων ύπτιο της κολύμβησης στο Παρίσι και έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής με μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365