Συνέλαβαν πυροσβέστη ναρκέμπορο
Στα «δίχτυα» των «Αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του thestival.gr από τις πρωινές ώρες σήμερα, ένας πυροσβέστης με την βαριά κατηγορία της πώλησης ναρκωτικών ουσιών.
Η πληροφορία ότι πυροσβέστης που υπηρετεί σε νομό της Βορείου Ελλάδος κάνει εμπόριο ναρκωτικών ουσιών έφτασε εδώ και καιρό στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας αφήνοντας άφωνους τους πλέον έμπειρους και σκληροτράχηλους αστυνομικούς.
Οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έπιασαν αμέσως δουλειά διεξάγοντας υπό άκρα μυστικότητα εξονυχιστική έρευνα η οποία απέδειξε το αληθές των πληροφοριών ότι πράγματι ο πυροσβέστης πουλά συστηματικά ναρκωτικές ουσίες.
Πηγή: thestival.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365