Μετά τη βόλτα τους οι χρήστες παρατούν τα πατίνια στη μέση του δρόμου, σε ράμπες ή επάνω στα πεζοδρόμια δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πεζών.
Σε δημοφιλή τρόπο μετακίνησης έχουν εξελιχθεί τα ηλεκτρικά πατίνια στη Θεσσαλονίκη με πέντε εταιρείες να δραστηριοποιούνται στην πόλη. Ταυτόχρονα με την χρήση αυξάνονται και οι παραβάσεις των χρηστών βάζοντας σε κίνδυνο τους ίδιους, αλλά και τους πεζούς.
Μετά τη βόλτα τους οι χρήστες παρατούν τα πατίνια στη μέση του δρόμου, σε ράμπες ή επάνω στα πεζοδρόμια δημιουργώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πεζών.
Μετά από διαβούλευση με τις εταιρείες, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα στείλει την κανονιστική του στην Αποκεντρωμένη διοίκηση προκειμένου να ρυθμιστεί το καθεστώς χρήσης και κυκλοφορίας των πατινιών.
Μετά το πέρας της ΔΕΘ θα ξεκινήσουν σαρωτικοί έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια δημοτικής αστυνομίας και τροχαίας και αν διαπιστώνονται παραβάσεις θα επιβάλλονται τα σχετικά πρόστιμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365