Στον ΑΟ Χανιώτης Εδεσσαίος μεσοεπιθετικός
Την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Ηλία Βύρου ανακοίνωσε ο ΑΟ Χανιώτης, ομάδα Γ’ Εθνικής από την Χαλκιδική.
Ο νεαρός και ιδιαίτερα ταλαντούχος Εδεσσαίος άσος, που παλιότερα πέρασε από τον Εδεσσαικό, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΓΑΣ Σβορώνου, ομάδα Γ’ Εθνικής από την Πιερία.
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας από την Χαλκιδική:
«Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 20χρονο επιθετικό μέσο, Ηλία Βύρο, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΓΑΣ Σβορώνου, καταγράφοντας 14 συμμετοχές.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Εδεσσαϊκό.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365