Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024

Συγνώμη και περαστικά από τον ΑΣ Πρόμαχοι

Συγνώμη και περαστικά από τον ΑΣ Πρόμαχοι 

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΑΣ Πρόμαχοι θέλει να ζητήσει συγνώμη για το άτυχο περιστατικό του τραυματισμού του Δημήτρη Παπαντωνίου, ενός αθλητή που τίμησε παλιότερα την φανέλα της ομάδας μας και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Με τιμή το ΔΣ του ΑΣ Πρόμαχοι

10 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει!! Αυτό είναι το ευχαριστώ 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι άτυχο το περιστατικό, αλλά είναι ένα περιστατικό βίαιης αποθησης και συμπεριφοράς,που θα μπορούσε να του συμβεί και χειρότερο από αυτό που έπαθε.... περαστικά μητσαρα μου... δυστυχώς έχουν μείνει ακόμα στο μακρινό 1960.... λυπάμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασίλης καρατζίδης31 Οκτωβρίου 2024 στις 2:00 μ.μ.

    Αυτό δεν είναι ατυχές περιστατικό όπως γράφει η ανακοίνωση σας...ο τραυματισμός του δεν προήλθε ούτε από κάποιο δυνατό μαρκάρισμα, ούτε από κάποια εναέρια μονομαχία ούτε άθελα... περαστικά Δημήτρη και σύντομα κοντά μας αδερφέ μου!!! Η σωστή ανακοίνωση έπρεπε να καταδικάζει τη βίαιη απώθηση του ποδοσφαιριστή σας πρώτα από όλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι υποκριτές μας πείσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρίμα παλικαρι περαστικά. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές με βίαιη συμπεριφορά πρέπει να αποκλείονται για πάντα από αγώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ο Θεός να τον κάνει είναι τυχερός γιατί ο άνθρωπος που τραυμάτισε δεν έχει διάθεση να του κάνει μήνυση κ να τρέχει να τον παρακαλά να την αποσύρει. Θα μπορούσε να το κάνει άνετα.
    Η ανακοίνωση ;
    Θα έπρεπε να ζητηθεί συγγνώμη από τον αθλητή που έσπασε την κλειδα του,από τον σύλλογο που θα τον στερηθεί κ κυρίως με μεγάλα γράμματα να λέει ότι ο συγκεκριμένος χούλιγκαν δεν θα ξανά παίξει μπάλα στο χωριό των Προμάχων. Η
    Καλή πρόθεση χάνεται απο την στιγμή που γράφετε για ατυχές γεγονός. Σε ατυχές τέτοιο γεγονός πώς θα αντιδρουσατε εσείς;
    Δημήτρη είσαι Ψυχάρα τα χέρια πρέπει να σου φιλήσει που δεν τον ξεσκίζει ς σε δικη. Κ ακόμα συγγνώμη δεν ζήτησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παίκτης πάει να υπερασπιστεί σωστά τον συμπαίκτη του σε διαμάχη που την προκάλεσε ο παίκτης του εθνικου…ο τραυματισμός ήταν απλά μια άτυχη στιγμή..μη λέτε ότι θέλετε δεν πήγε ούτε να τον χτυπήσει ούτε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απίστευτα υποκριτική, θλιβερή, και αναμενόμενη απάντηση.
    Το να ξαναπατήσει ο Διονύσης Ξανθός το πόδι του σε οποιοδήποτε γήπεδο είναι εγκληματικό.
    Ο Δημήτρης κάλλιστα θα μπορούσε να πάθει από διάσειση, σε κατάγματα στη σπονδυλική, σε αναπηρία.
    Ντροπή στην ομάδα των Πρόμαχων. Προπονητές, διοίκηση, και συμπαίχτες, ντροπή.
    Η ΜΟΝΗ αποδεκτή διαχείρηση τέτοιου περιστατικού είναι σύσσωμη καταδίκη και πλήρη απομάκρυνση από όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου.
    Και το ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βγήκατε όλοι οι δικαστές του καφενείου να τα πείτε εδώ. Όταν γίνονται τέτοια περιστατικά ποτέ δε φταίει μόνο ο ένας απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έτυχε να χτυπήσει ο ποδοσφαιριστής τού εθνικού. Προφανώς και δεν ήθελε κανείς να γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365