Σοκ από τη νέα γυναικοκτονία αυτή τη φορά στο Αγρίνιο και μάλιστα στο κέντρο της πόλης, με μια 43χρονη να βρίσκει τραγικό θάνατο από εν ψυχρώ πυροβολισμούς.
Η 43χρονη γυναίκα στο Αγρίνιο πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κέντρο της πόλης και υπέκυψε στα τραύματα της, ενώ αναζητείται ένας νεαρός πρώην σύντροφος της, τον οποίο… ανέφερε η ίδια πριν ξεψυχήσει.
Πρόκειται για 43χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ η διακομιδή έγινε συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ που συνέδραμαν ώστε να ανοίξει ο δρόμος.
Ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν στο σημείο του εγκλήματος στις 19:35 που έγινε η κλήση στην αστυνομία.
Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες προς το παρόν, ωστόσο φέρεται η γυναίκα να πυροβολήθηκε εξ επαφής ενόσω βρισκόταν στο αμάξι της, όπου ο δράστης της έστησε καρτέρι θανάτου.
Το έγκλημα έγινε στην οδό Παπαγιάννη, όπου πλέον επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με τους περιοίκους να είναι σοκαρισμένοι.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη όπως και οι αναζητήσεις για τον ύποπτο, ο οποίος φέρεται να είχε καταγγελθεί από το θύμα για ενδοοικογενειακή βία. Του είχαν κατασχεθεί κυνηγετικά όπλα από το ΑΤ Θέρμου και σε λίγες μέρες θα δικάζονταν, μετά από μήνυση της 43χρονης.
Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα της πολύ κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια της να δίνει
ΑπάντησηΔιαγραφή