Ο μικρός Γιαννάκης όρθιος στο κέντρο της Τούμπας
Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε όρθιος στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας και οργάνωσε την κερκίδα του Δικεφάλου πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Συγκλονιστικές εικόνα έλαβαν μέρος στην Τούμπα πριν από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Πρωταγωνιστής ήταν ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος όπως σε κάθε ματς έτσι και σήμερα (10/11) βρίσκεται στο γήπεδο για να δει από κοντά το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
Αυτή τη φορά όμως ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε όρθιος στο κέντρο της Τούμπας με τον πατέρα του αγκαλιά και... οργάνωσε την κερκίδα του Δικεφάλου πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365