![]() |
Πρόκριση με Μανώλη Σιδώρη η ΑΕ Σκύδρας |
Μετά από αμφίρροπη αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σεβαστιανά η ΑΕ Σκύδρας επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ Δυτικού και πέρασε στους οκτώ του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και σίγουρα δεν ικανοποίησε τους πολυάριθμους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Πέλλας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί, έψαξαν το γκολ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29’ με τον κορυφαίο σκόρερ τους τον Μανώλη Σιδώρη, με τους φιλοξενούμενους να είναι νωχελικοί και να μην απειλούν καθόλου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προ του φάσματος του αποκλεισμού, ανέβασαν στροφές και έψαξαν το τέρμα της ισοφάρισης, ωστόσο πέρα από μια φλύαρη κατοχή μπάλας δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων, που κράτησε το προβάδισμα και μαζί την σπουδαία νίκη πρόκριση.
Πολύ καλή η διαιτησία από τους κ.κ Σιδηρόπουλο, Σουλιώτη, Ιτσόπουλο.
Συνθέσεις:
ΑΕΣ: (Γιάννης Χαρπίδης)
Πιστοφίδης, Παπαδόπουλος, Γάτσος, Σιδέρης, Κούμπους, Αποστολούδας, Ελέζι, (84’ Ιωαννίδης), Κάλα, Σιδώρης, Πρέτσι, Τσιλογλανίδης.
ΠΑΟΚ: (Γιάννης Γυριχίδης)
Δεληχατζής, Τσολακίδης, Αλεξανδρίδης Γρ., (41’ Δουλκερίδης), Μαντζανάς, Κυργερίδης, Μπαμπαλής, Χωραφάς Ε., Κατηριάδης, Στεφανίδης, Χωραφάς Π., Ευθυμιάδης.
Ανώτερη η Σκύδρα δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση. Με μια καλή κλήρωση μπορεί να πάει ημιτελικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήμετριο ηταν στο δευτερο γιατι στο πρωτο ΜΟΝΟ μια ομαδα υπηρχε η σκιδρα , ο τερματοφυλακας του Δυτικου εχει βγαλει τα αβγαλτα σημερα !!! κακες ομαδες φανηκαν και οι δυο σημερα με το δυτικο να προσπαθει να παιξει κατω..
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ΠΑΟΚ δυτικού με τέτοιες εμφανίσεις δυστυχώς δεν πείθει κανέναν. Πολλά τα προβληματα
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλύτερη η σκυδρα απείλησε αρκετές φορές το δυτικο δεν μπόρεσε να κάνει τελική στο πρώτο ημίχρονο
ΑπάντησηΔιαγραφήΝτίνο είσαι ΔΙΑΙΤΗΤΑΡΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφή