«Πυροβολούσαν παντού και τα πάντα»
Οι πυροβολισμοί έπεφταν «βροχή» σε πολυσύχναστο σημείο της Γλυφάδας, από περνούσαν ακόμη και παιδιά. Βρέθηκε ένα 9άρι πιστόλι.
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (09.12.24) στη Γλυφάδα, όπου έπεσαν πάνω από 30 πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο Τούρκοι κι ένα ακόμη άτομο να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο «Ασκληπιείο» Βούλας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι σφαίρες από τους πυροβολισμούς έπεσαν «βροχή» σε πολυσύχναστο σημείο στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Λευκωσίας και Μικράς Ασίας, έξω από σούπερ μάρκετ και φαρμακείο. Από θαύμα γλίτωσαν περαστικοί που περνούσαν τη μοιραία στιγμή από τον τόπο της μαφιόζικης, όπως όλα δείχνουν, επίθεσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από το αιματηρό σκηνικό, για το οποίο έχουν προσαχθεί δύο Τούρκοι, κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου επεισοδίου, μιλώντας στο newsit.gr, περιγράφει πως οι δράστες «πυροβολούσαν τα πάντα και παντού». Μάλιστα, αναφέρει πως χθες το απόγευμα, στο ίδιο σημείο, υπήρχε κινητικότητα από μηχανές που «έκοβαν βόλτες», σαν να έκαναν «περιπολία».
Όπως δηλώνει, ο ένας νεκρός εντοπίστηκε στην είσοδο του σούπερ μάρκετ, ενώ ο άλλος έξω από το φαρμακείο.
«Οι δράστες πυροβολούσαν τα πάντα, ακόμα και τα αυτοκίνητα, δεν υπολόγιζαν πού έπεφταν οι σφαίρες», σημειώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι στο σημείο υπήρχε πολύ κόσμος με παιδιά.
Σύμφωνα με την ίδια μάρτυρα, το απόγευμα της Κυριακής περίπου 10 με 15 άτομα κινούνταν περίεργα στο σημείο, σαν να έστηναν ενέδρα. Μάλιστα, στη θέα των αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν μετά τις 10 το πρωί οι δράστες μπήκαν σε κατάστημα, όπου βρίσκονταν τα θύματα, τα οποία για να σωθούν βγήκαν έξω και τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365