“Δύο χρόνια ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη της ζωής του”
Ο Γεράσιμος, ο μόνος επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο πριν δύο χρόνια στα Τέμπη, βρίσκεται σε κώμα και δεν έχει ανακτήσει έκτοτε τις αισθήσεις του.
Ο ίδιος δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, έχοντας μεταφερθεί σε πολλά νοσοκομεία στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη περίθαλψη.
Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος νοσηλεύτηκε για μήνες στο νοσοκομείο της Λάρισας. Παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε εξελιγμένο ιατρικό κέντρο στη Βοστώνη των ΗΠΑ, όπου ολοκληρώθηκε η νοσηλεία του χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Έκτοτε, νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο αποκατάστασης στην Ιταλία.
Ο δικηγόρος του πατέρα του Γεράσιμου, Λουκάς Αποστολίδης, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου για την κατάσταση της υγείας του σήμερα.
«Τα πάθη του Χριστού διήρκησαν μία εβδομάδα, τα πάθη του Γεράσιμου πάνε να κλείσουν δύο χρόνια. Είναι σε έναν σκληρό αγώνα με συμπαραστάτες την μάνα ηρωίδα και τον πατέρα ήρωα», είπε και συμπλήρωσε ότι επισκέφθηκε τον Γεράσιμο την Τετάρτη στο Μιλάνο.
«Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι είναι συγκλονιστικό, η καρδιά του χτυπάει με τον ρυθμό των εξελίξεων. Ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη του έχοντας δίπλα του δύο ηρωικές φιγούρες και τα παιδιά της οικογένειας και την μάνα και τον πατέρα. Δύο χρόνια ο Γεράσιμος δίνει τη μάχη της ζωής του», συμπλήρωσε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia365